Vannas istaba Mini Ūdeni Spēlēt Dušas, Vannas Rotaļlietas Bērniem Plastmasas piesūcekni Basketbola Acs Neto Grozi Vanna Spēles Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: anālais tīru duša, volejbols aksesuāri basketbols, miniatūrs plastmasas vanna, Vannas istaba grozu, zīdējs rotaļlietas, zīdaiņu krēslu, auto aksesuāri basketbols, vanna, mini plastmasas, klizma dzimums, cho bērnu vanna.

    €1.83 €3.54
  • Dzimums: Unisex
  • Ieteikt Vecums: 7-12y, 4-6y, 12+y
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Vannas

Aizzīmju Punktiem:

1、Spēcīgu piesūcekni: Šis mini basketbola rotaļlieta ir 2 spēcīgs piesūcekņus, tāpēc to var novērst stingri, pat tad, ja tā kļūst mitra.Tas var pielīmēt uz jebkuras līdzenas un gludas virsmas.

2、Jautri Vannas Rotaļlietas: Tikai stick stīpu uz vannu vai flīžu sienas, un jūsu mazulim būs jautri vanna laiku!Mazuļiem gribētu šaut uz grozu, un tā var būt neskaitāmas reizes, dunking.

3、Droša Un Izturīga: Mūsu produkti ir izgatavoti no netoksiskas plastmasas, bez BPA.Materiāls ir kvalitatīvs, videi draudzīgs un pilnīgi nekaitīgs jūsu bērnam.Lūdzu, jūtieties brīvi, lai to.

4、Dāvanas Bērniem: Ne tikai vannā!Šī basketbola spēle, kas var būt pie jebkuras līdzenas virsmas, tāpēc to var izmantot telpās un ārā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tad, kad tas ir sauss, sūkšanas jauda ir spēcīga, bet, ja tā ir mitra, tur var būt daudz gaisu iekšā, un to var viegli krist.Tas ir labāk, lai saglabātu virsma sausa, pirms noteikšanu.Šāda veida iesūkšanas ir piemērota tikai gludām virsmām.

5、Palīdzētu Novērst Uzmanību: Ja jūsu bērnam nepatīk peldēšanās vai spēlē vanna, šī basketbola rotaļlietas, kas var novirzīt viņa uzmanību un padarīt viņu baudīt vannu šaušanas spēle.Un Ir labi, peldēšanās laikā.

Funkcijas:

1. Viegli tīrīt un instalēt: uzstādīšana ar šo vannas istaba basketbols ir ļoti vienkārša, vienkārši noslaukiet sienas, lai tā sausa, pirms instalēšanu, un pēc tam instalēt piesūcekni par vannā vai gludas virsmas vannas istaba.Tas ir arī ļoti viegli tīrāma.Tikai mērcēt, noskalo un viss gatavs.

2. Dāvanu komplekts: Mūsu vannas rotaļlieta komplektā ietilpst mini basketbola stīpas un trīs vieglu izmet basketbola, padarot jūsu mazulim atpūsties laikā peldvietu.Spēlējot ar šo vannas rotaļlieta var arī apmācīt bērnu motoriku, kas ir ļoti labvēlīgi ietekmē veselību.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Vannas istaba Mini Basketbola Stends

Materiāls: Plastikāta/Plastmasas

Izmērs: Mini basketbola stāvēt apmēram 14,5*14.5 cm/5.71*5.71 jo, Mini basketbols aptuveni 6*6cm/2.36*2.36 gadā

Svars: aptuveni 150kg

Iepakojuma Saraksts:

1*Vannas Istaba Mini Basketbola Stends

Piezīme: Šāda veida sūkšanas varat tikai stick uz gludas virsmas sienām, vannām, galdi, stikla un citām gludām virsmām.

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Alexraider872021-06-20
"Great, the kid loves it."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti