USB 3.0 SATA 3 Kabeli, Sata USB Adapteris līdz Pat 6 gb / s Atbalsts 2.5 Collas Ārējo SSD HDD Cieto Disku Pārveidotājs Kabelis, 20CM Garums

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hdd docking station, usb c, thunderbolt 3.0 kabelis, 4 bay hdd docking station, usb 30, pcie, lai usb 3.0 kabelis, plug sata, hdd docking station, usb 3 0 datu, 2 hdd docking station, usb 30, adaptador kabeli audio iphone 8, cabl hdd, cadi.

    €2.29 €3.57
  • Vienības Veids: gabals
  • Iepakojums: Jā
  • Iepakojuma Lielums: 13cm x 5cm x 1cm (5.12in x 1.97in x 0.39in)
  • Iepakojuma Svars: 0.035kg (0.08lb.)
  • Modeļa Numurs: SATA USB 3.0 Kabelis
  • Sertifikācija: Nav
  • Produkti Statusu: SASTĀVS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: SATA Kabeļi

84144 Popluar Produkti

Funkcijas:

1. Lielas ietilpības cietā diska pieejamība: Šis produkts atbalsta 12T un virs lielas ietilpības cietā diska, atbalsta UASP paātrinājums protokolu, un efektīvi samazina CPU izmantošanu, un apzinās, viegli otrās pārraides.

2. Bezšuvju T-veida dizains: Šis produkts ir izstrādāts un ievietots jau vairākas reizes ergonomika.Gaismas loka forma ir ērta, lai atbilstu, un to ir viegli pievienot un atvienot, un tai nav bojājumu, cietā diska.

3. USB3.0 interfeiss: Šis produkts ir ātrgaitas USB3.0 interfeisu, teorētiskais maksimālais ātrums var sasniegt 6Gbps, un ir savietojamas ar USB 2.0/1.1 standarta specifikācijas.

4. Saprātīga gulēt: Šis produkts atbalsta 3 minūtes netiek veiktas nekādas darbības automātiskā miega funkcija, izvairoties no ilga miega gaidīšana, kas ietekmē dzīvi uz cietā diska.

5. Kompakts un pārnēsājams: Šis produkts ir mazo un izsmalcinātu, viegli pārvadāt un gatavs lietošanai.

Apraksts:

1. Šis produkts ir piemērots jubilejas svinības, balvas piemiņas, gadatirgos, reklāmas akcijas, biznesa dāvanas un citas dāvanas reizes.

2. Šis produkts atbalsta dažādas ierīces.USB portam var pieslēgt portatīvie datori, datori, mobilie telefoni, planšetdatori, smart Tv, maršrutētāji, augstas izšķirtspējas spēlētājiem, utt.SATA portiem, var būt saistīts ar 2,5 collu mehāniski cietie diski, HDD, ssd diski, SSD cieti diski, un vairāk praktiska.

Specifikācijas:

Krāsa: melns, zils

Interfeisa Tips: SATA

Gadījumā iekārtas datoru

Process: Injekcijas

Atbalsta interfeiss: USB3.0

Pārraides ātrums: 500M/s

Darba spriegums: 5V

Garums: 20cm

Atbalsta sistēma: Win8/9/10/Mac/ Linux

Paketē Iekļauts:

1 komplekts x USB 3.0 Sata Kabelis 2.5" SSD

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti