Augstas Precizitātes Ātri YR1035 Litija Baterijas Iekšējā Pretestība Testa Instruments 100V Elektriskā Transportlīdzekļa Grupas 18650

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: automobiļu slodzes akumulatoru testeris, 18650 testeris, yr1030, vistas leļļu, pamata elektriskie instrumenti, , amprobe akumulatoru testeris, iekjais pretestības testeri, YR1035, bluetooth laser rangefinder, 18650 litija akumulators 3, 7 v 2000mah.

    €33.45 €44.59
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas, Sadzīves Akumulatoru Testeris
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Zīmola Nosaukums: MiLESEEY
  • Modeļa Numurs: YR1035, testeris
  • Apdares un celtniecības saturs: Akumulatora iekšējo pretestību
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav

Taisnība, 4-vadu sinusoidālas MAIŅSTRĀVAS mērījumiem efektīvi izvairītos no ietekmes pārbaudes rezultātā un sazinieties ar pretestību.Divas saskarnes funkciju, bateriju šķirošanas funkcija.Iebūvēts akumulators, Android telefona lādētāja uzlādes, zems enerģijas patēriņš + vairāku enerģijas taupīšanas iespējas.Testa diapazons ir līdz 200 omi ar minimālo izšķirtspēju 0,01 milliohms un mazāk nekā 5 milliohms.Nospiediet un TURIET, lai aktivizētu ZR funkciju, lai novērtētu iekšējā izturība, kā zema kā 0.30-0.50 milliohms.

Roku darbs, izskats, labajā pusē ir pārāk piesardzīga. 2017 augsta sprieguma akumulatora iekšējo pretestību tester.Taisnība četru vadu 1Khz sinusoidālas MAIŅSTRĀVAS akumulatora iekšējo pretestību metru 0.00001 omi --- 200 robežās.To var izmērīt svina-skābes, litija-jonu, litija-polimēru, litija dzelzs fosfāts, kas ir sārmains, sausu akumulatoru, niķeļa ūdeņraža, niķeļa kadmija, pogas, akumulators, utt.Ar senduseZR funkciju pasākumus, kas zemāka par 5 omi, un iekšējā pretestība ir precīzāka.

krāsa:Melna + sarkana

Materiāls:Plastmasa, metāls

Lūdzam ievērot:

Kalibrēšanas un reģenerācijas kalibrēšana šis produkts ir rūpnīcas režīmā, kas prasa profesionālas iekārtas un instrumentus, lai darbotos saskaņā ar pareizas kalibrācijas metode.

Lai izvairītos no tā nepareizas lietošanas, lietotāju, dažas pogas, nav atklātas, un neietekmē līdzekļa izmantošanu.

Iepakojuma Saturs:

1* testeris

1* pāri zondes

piezīme:

Tas ir aizliegts ievadīt AC signālu un nepārsniedz ieejas signālu, 100V DC spriegumu.

Mašīna nav lādētājs, lādētājs var uzlādēt ar Android tālrunis lādētāju.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Larisaslepuhina2021-07-20
"The seller is some passer. At first I did not send anything for a long time. Then he gave the track to the left. When asked for a normal track changed it and also to the left. As a result, I did not send the goods. Only time lost. Why don't you do that? In the hope that the deadline for filing a complaint for a refund will miss?"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti