20Pcs Kaķis Rotaļu Komplekts Saliekams Tuneli, Rotaļlietām, Kaķu Interaktīvās Catnip Spalvu Bell Bumbu Rotaļlieta Pet Teaser Zizli Peli Košļāt Kaķēns Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaķis spēlēt tuneli, kaķu rotaļlietas, kaķu rotaļlieta, kustības kaķis rotaļlietas interaktīvas, kaķis catnip rotaļlietas, kaķis teaser nūjiņu, tuneļa čats 73, kaķis iespraukties, kaķu rotaļlieta tuneli, Rotaļlieta Papagailis.

    €12.18 €22.14
  • Rotaļlietas Veids: Pelēm & Dzīvnieku Rotaļlietas
  • Veids: kaķi
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Motīvs:

1. Labāko cenas un Vērtības Kaķis Rotaļlietas - 20 Gab kaķēns rotaļlietas, ieskaitot saliekams S-Formas varavīksnes kaķis tunelis, kaķis teaser zizli, interaktīvas spalvu rotaļlietas, pūkains peli un pelēm, dažādas krāsains sprogot bumbiņas un zvani .

2. Augstas Qaulity un Drošu Rotaļu Šīs interaktīvās kaķu rotaļlietas, asorti ir izgatavots no netoksiskiem materiāliem, ļoti izturīga un noderīga.Visas krāsvielas krāsu, kas ir droši par savu kaķi un draudzīgs videi.

3. Aizņemts Kaķis, Veseliem Kaķiem - dzimuši Kaķi aktīvs, šo funny kaķis rotaļlietas būs nozvejas jūsu kaķiem acis un stimulē lielāko daļu no sava kaķa medību instinktiem, palīdzot savu kaķi palikt fit un veselīgi.

4. Labākā Dāvana Kaķi - Šī šķirne pack rotaļlietas atbilst visiem kaķiem vajadzībām, tā nodrošina stundu izmantot & sevis-izklaides par jūsu kaķis.Tas ir Labākais Brīvdienu un Dzimšanas dienas Dāvana jūsu kaķis un visiem kaķu mīļotājiem.

5. Visas kaķu rotaļlietas ir labi pārbaudītas, pirms nosūtīti, lai nodrošinātu kvalificētu standarta.Un mēs esam apņēmušies nodrošināt labu iepirkšanās pieredzi klientu, lūdzu, dodiet mums zināt, ja ir kāds kvalitātes problēma.mēs palīdzēsim jums 24 stundu laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti