304 Nerūsējošā tērauda Kūku Lāpstiņa Pica Lāpstiņu Cepšanas rīki Ilgtermiņa Rokturi Kūka nazis Siera Dalītāju Virtuves Darbarīki, Vairumtirdzniecība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: melns picas griezējs, pica akmens, kuteris picu, pizza lāpstu koka, mātesplati par toshiba l755, nazi picu, klp grafiti, mizu picu, valdnieks, pizza lāpstu.

    €4.12 €5.15
  • Veids: pizza rīki
  • Sertifikācija: CIQ
  • Pizza Rīki Tips: Pizza Griezēji & Riteņiem
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Metāla
  • Zīmola Nosaukums: KAKOMILA
  • Modeļa Numurs: KF-383
  • Iezīme: Eco-Friendly

304 Nerūsējošā tērauda Kūku Lāpstiņa Pica Lāpstiņu Cepšanas rīki

Iezīmes: -Kā cepšanas entuziasts, skaistu un praktisku kūku lāpstiņa ir obligāta, virtuvē -Iesaku šo Eiropas stila kūku lāpstiņa sērijas, Izmantojot 304 nerūsējošā tērauda, tekstūra ir ļoti laba, konusveida nazis virsmas, kas paredzētas kūkas, picas un citām sastāvdaļām, tā ir viegli sagriezt sastāvdaļas un saglabāt pūles, Salīdzinot ar kopējo nerūsējošā tērauda materiālu tirgū, 304 nerūsējošā tērauda, ir labākas kvalitātes, drošības, veselības, nodiluma izturība un izturību, Rokturi, ērti turēt rokā un neslīdoša, pievienojot izjūtu skaistumu, lai cepšanas Apraksts: Nosaukums: Kūku Lāpstiņa/Pica Lāpstu Materiāls: Titāna apšuvuma + "non-stick pārklājums" Izmērs: kā parādīts Piezīmes: 1. Lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies! 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu preci.Pls piezīme:

1.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

2.Mēs nosūtīsim vienumus 1-4 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

3. Ja yo u vēlaties izvēlēties express shipping to, Pls sazinieties ar mums, lai mainītu piegādes maksa. (Piemēram, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Atgriezties&Kompensācijas 1.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem. 2. Preces pircējam saņemto nav, kā aprakstīts, un atgriež pieņemts vai saglabātu posteni, un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summu.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, kā arī 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jūs mums rāda screenshot atsauksmes, mēs piedāvājam jums papildus atlaidi 5% savu nākamo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamā maksājuma.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produkts saites uz saviem sociālo tīklu vietnē vai Facebook, jūs saņemsiet papildus 10% atlaidi jūsu nākamajam parakstīšanās uz mūsu produktiem.lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamā maksājuma.

3.Ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, lūdzam kontaktēties ar MUMS, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs uzskatām, ka visu var atrisināt, izmantojot komunikācijas.

Izvēlaties mūs, Mēs nosūtīt ātrākais ātrums, kas Jums būs saņemt sūtījumu ātrāk.

Selyalovekiss2021-02-04
"A beautiful spatula, mine in the dishwasher, the coating does not get off."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti