новый год ir 2021. 10/50/100gab Burbulis Sūtītājiem, Polsterētas Aploksnes Izklāta Poli Mailer Automātiskais Zīmogs Karstā Rozā Burbulis Sūtītājiem, Polsterētas Aploksnes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: eco mailer, rosegold burbulis mailer, ljp poli sūtītājiem, oem poli sūtītājiem, soma pastu, pasūtījuma mailer, ķēdes atslēga, aploksnes burbulis, portatīvo karstumā soma, kleita rozā.

    €0.86 €2.46
  • Materiāls: Poliestera
  • Forma: Kvadrātveida
  • Izmantošana: SILTUMA
  • Raksts: Dzīvoklis Tips
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Biezums: 6.5 vadu
  • Piemērojamo Telpu: Skapis

Burbulis Sūtītājiem, Polsterētas Aploksnes Izklāta Poli Mailer Automātiskais Zīmogs Karstā Rozā 10Pcs

Produkta pārdošanas punktiem:

1.Šiem sūtītājiem pievienot po lpp krāsu uz e-pastu un izceļas no pārējā, kas ir pavisam atšķirīga no standarta.Jūsu klienti būs ceram, ka burvīgs baltā aploksnē pa pastu.Tiem, polsterēta sūtītājiem ir viegls pasta apņem, ne pievienot, lai jūsu kuģniecības izmaksas.

2.Asaru Izturība Aploksnes: Šī polsterētas aploksnes ar izturīga un izturīga virsma, strādā lieliski, nevis papīra versijas, kas saplēst ar asiem,smago, vai dīvaini formas izstrādājumus.Arī veikti ar daudzslāņu polietilēna loksnes, sniedz lielisku aizsardzību sūtījumu.

3.Daudzfunkcionāls Burbulis Sūtītājiem: Jūs varat izmantot šo, lai pasta kosmētika, gleznas, modes aksesuāri, rotaslietas, zāles, sēklas un sīpoli, un daudz vairāk.Tās ir polsterētas pietiekami, lai aizsargātu trauslo lietas transportēšanas laikā.Lamināta augšdaļā ļauj pievienot pašlīmējošās pastmarkas un adrešu uzlīmes viegli.

4.Self-Ievērojot Aploksnes: Balta poli burbulis sūtītājiem nāk ar self-adhesive tamperproof zīmogs.Kad aploksne ir aizzīmogotas, tās nevar atvērt bez redzamas bojājuma pēdas.Gludas virsmas no sūtītājiem, padara to viegli, lai stick zīmogu un adrešu uzlīmes.

Specifikācija:

Krāsa: Hot Pink , Rozā

Izmērs:13 x 18 cm,

Materiāls: Jauns materiāls PE + Pērle filmas

Krāsa: Melna

melna Izmērs:S 11x15+4cm,M 15x20x4cm,L 16x23+4cm , iepakojumā 25.

Satur:

10pcs Burbulis Polsterētas Aploksnes

Alexander Formatspb2021-06-05
"I'm very satisfied!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti