INEOS "eiropa 2020" Ziemas vilnas Vīriešu 19.D bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Āra aprīkojums, Riteņbraukšana MTB Velosipēdu Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu augstākās Kvalitātes Zeķbikses, Elpojošs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: maillot northwave, džersija wilier, riteņbraukšana kleitas komplekts vīriešiem, bh jersey, izraēla jersey, trikotāžas riteņbraukšana vīriešiem bikses, riteņbraukšana jerset vīriešiem, riteņbraukšana kuota vīriešiem, bmc jersey, riteņbraukšana kāju uzmavas vīriešiem.

    €16.32 €29.15
  • Bike wear: Team pro velosipēdu
  • Dzimums: VĪRIEŠI, vīrieši / sievietes
  • Pad Stils: 19.D Gēla Elpo Pad
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Materiāls: Poliestera, KOKVILNAS, Kašmira
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • velo apģērbs: UCI Jersey
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: X-1
  • Slēgšanas Tips: Elastīgs Viduklis
  • Auduma Veids: JERSEY

Iezīme

1.viegls un ātri sausas, Elpojošs.

2.Pusi no Jersey linuma acu ventilācijas

3.19 D Gel pad ērtāku.

4.Elastīga necaurlaidīgs audums, vairāk piemērots sporta

IZMĒRS:XS,S,M,L, XL,XXL,XXXL

Vēl Lielāks 4XL,5XL,pielāgot izmēru, ir pieņemts

piezīme:

Mēs varam sajauc lielums sevi

bet ir nepieciešams atstāt komentāru pasūtījumu

Piemēram, "XXL Svīteri un XL bikses"

------------------------- BEZMAKSAS ------------------------- Laiks 1. Piegāde: 15-25 Darba Dienas Bez maksas Pa Pastu Pēc 7-15 Darba Dienās Express shipping (Tostarp DHL, EMS ....) 2. Mēs Ceram, Ka, ierodoties Jūsu Rakstu Par Laiku, bet tā kā tas Ir Starptautisks Piegādes, kuģniecības Laiks Ir Ļoti Atkarīgs Kurjeru Uzņēmums Un Muitas Nodevas un Vietējo (ja nepieciešams) un Pilnīgi Ārpus Mūsu Kontroles, Kad Norīkošanu.ja Tur Būtu par jebkuru Jautājumu, kas Izriet no Šī Sūtījuma, Nevilcinieties Sazināties Ar mums.kā Mēs Cenšamies Nodrošināt Darījumu, Un Savstarpēju Pozitīvu 3. Piegāde Ietver arī pasta izdevumi, apstrāde.Skaits 4. Izsekošanas Tiks Sniegta Tikai Par Reģistrācijas Bezmaksas 5. Parasti, Mēs nosūtīt 7 darba dienu Laikā pēc pasūtījuma saņemšanas. 6. izsekošanas sistēmas parasti atjauninājumi, kas ar 1-3 darba dienu laikā (Neskaitot sestdienas Un Svētku dienas) pēc tam, kad saņemta Samaksa.Reti preces Un Liela apjoma Pasūtījumus Var Aizņemt Nedaudz ilgāku laiku.

------------------------- ATGRIEŠANĀS ------------------------- 1. Ja prece Saņemta, Ir Nepieņemami, Kā Defektu, salauztu vai M issing , Pls, Informējiet mūs, 3 Dienu Laikā Par Piegādi. 2. Gadījumā, ja Šīs Nepatīkamas Lietas Notiek, mēs Ceram, ka Pircējs Un Piegādātājs Var Aktīvi Komunicēt, Lai Atrisinātu Strīdu Elastīgi.Mēs Jums Apsolu, Ka Mēs Darbu Veic Apmierinošu Risinājumu.

------------------------- KONTAKTINFORMĀCIJA ---------------------- ja Jums ir kādi Jautājumi, lūdzu, Sazinieties Ar Mums Brīvi, jūs Varētu Ziņu Trademanager.Mēs atbildēsim uz Jūsu Jautājumu Rindā, tie Ir Saņemti.Ja jums nav Saņēmusi Atbildi 24 Stundu Laikā (neskaitot Brīvdienas Un svētku dienas), nozīmē, ka Mēs, iespējams, Nevar Saņemt Savu Ziņojumu.lūdzu, Palīdziet lūgt Vēlreiz, liels Paldies.Darba laikā, mēs atbildēsim Jums, cik Drīz vien iespējams, Ja tas Nav Nedēļas Dienu, lūdzu, lūdzu Pacietīgi Un Ievērojams, lai Dotu mums Mazliet Laika, nevis Tikai Atstāt Atsauksmes Neitrāla Vai Negatīva, Bez Komunikācijas, Paldies Par Jūsu Sadarbību Un Izpratni.

ja Jums ir kādas Problēmas ar preci, lūdzu, Nevilcinieties Sazināties Ar Mums, mēs sniegsim jums Tehnisko Atbalstu.

------------------------- ATBILDES ------------------------

1. Ja Dažas Lieta, lai Padarītu Jūs neesat Apmierināts, Vai Dusmīgs, Lūdzu, Sazinieties ar mums Tieši Pirms atstāj atsauksmi, Mēs centīsimies Mūsu Labāko, Lai Atrisinātu Problēmu, Līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat Ar preci, Atbalsta Pieklājīgi Atstāt Atbildes Posive ( 5 Zvaigznes ), kas Mums ir, tas Ir Labs Atbalsts, Un Mums ir Ļoti Svarīgi

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti