24pcs Melns Balts Folija Ziedēšanas Valkāt Ilgi Punktā Modes Manikīrs Plāksteris Viltus Nagus Ietaupīt Laiku Valkājamas Nagu Plāksteris BUTT666

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: indigo nagu, viltus nagu, līme viltus nagus melns, nagu plāksteris, acs skatīties, opaques nagiem melns, nospiediet uz nagiem ar akrila, viltus želejas nagu, vinimay, viltus nagu uzlīmes.

    €1.14 €2.29
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Pilns Nagu Padomi
  • Vienuma Tips: Viltus Nagu
  • izmērs: as
  • Nagu Platums: as
  • Nagu Garums: as
  • Daudzums: as
  • Zīmola Nosaukums: Y&W&F
  • Modeļa Numurs: as
  • Materiāls: Plastmasas
  • Pieteikums: Pirkstu

24pcs Melns Balts Folija Ziedēšanas Valkāt Ilgi Punktā Modes Manikīrs Plāksteris Viltus Nagus Ietaupīt Laiku Valkājamas Nagu Plāksteris BUTT666

Funkcijas:

1.Klipi par nagu gali ir izgatavoti no akrila.Tas ir ne-toksisku vielu,bez smaržas,nav kaitēt jūsu puses.Papildus tam,augstas kvalitātes akrila padara viltus nagu izturīgs un elpojošs.

2.Zārku ilgi, nagi ir lielums, 24pcs viltus nagus ar lodziņu piedāvājam dažāda izmēra ar bezmaksas nagu līmi, uzlīmes.Jūs varat izvēlēties vispiemērotāko nagu saskaņā ar izmēru no jūsu nagu vāciņu.

3.Dabas ilgi viltus nagus viegli izmantot.Clean jūsu nagus,pēc tam izvēlieties pareizo izmēru naglas,piemēro līmi, uzlīmes uz nagiem un nospiediet un turiet 20 sekundes.Ja jūs rūpēties, noņemot to vēlāk,viltus nagus, var tikt pārstrādāta.

4.Pilnībā segtu nagus apdare ideāls, lai Kāzas,Balles,Iepazīšanās,Halloween,Ziemassvētku,Valenti Dienā,Dāvanas,Jubileju Grezna un Ikdienas Dzīvi.Brīnišķīga dāvana jūsu sieva,draudzene,māte un māsa.

5.Noņemot nagu, tikai mērcēt siltā ūdenī uz pāris minūtēm, jūs varat viegli noņemt to no malas naglu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no tiešsaistes attēlu, jo monitora krāsu iestatījumus.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

1.Nosaukums: False Nagus.

2.Līmes tips: a laukā nagu gabalus + 1 stick līmi

3.Kā noņemt nagus?

Līme tips var gaidīt ilgu laiku, lai tā varētu nokrist ar sevi, un oftens iemērcot karstā ūdenī, var paātrināt nokrist.Pārcelšanās ar līmi vai nagu noņemšanas ir ātrākais veids, lai novērstu to: uzklājiet dažus apļus ap perifērijā nagu, ļaujiet, lai šķidrums iesūcas nagu, un pēc tam viegli atklāt to.

Līmes tips:1 x kaste nagu gabalus + 1 x stick līmi

24pcs Melns Balts Folija Ziedēšanas Valkāt Ilgi Punktā Modes Manikīrs Plāksteris Viltus Nagus Ietaupīt Laiku Valkājamas Nagu Plāksteris BUTT666

Q1: Kad būs, lai nosūta?

A1: Mēs kuģis lietas no laikā 1-5 dienu laikā pēc tam, kad esat veicis maksājumu.(Brīvdienu, izņemot gadījumus).

Q2: Dropshipping un vairumtirdzniecības

A2: 1. Mēs varētu nosūtīt to uz jūsu klientu bez rēķinus, QR kodus vai veicināšanas sūtījumus.

2. Mēs piedāvājam labākās vairumtirdzniecības cenas un ieteiks labāko preces.

Q3: vēl Nav saņēmis preces vai labu kaitējumu?

A3: Ja saņemti bojātā rīkojumu vai nav saņēmuši jūsu pasūtījumu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var atrisināt visas jūsu problēmas.Lūdzu, neatveriet strīdu un dod sliktas atsauksmes

Q4: Ja ir vairāk jautājumi

A4: Sazinieties ar mums vai sniegt ziņojumu saskaņā ar rīkojumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti