1 Gabals Transportlīdzekļa drošības Jostu Extender Auto Logo Drošības Sprādzes Klipu par Kia/Mini/LADA/Adrese/Nissan/Mitsubishi/BYD/Jeep/Honda/Fiat/Opel

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jostas vīriešiem, mitsubishi krekls, lancer, mājīgs auto drošības jostu polsteri, grūtnieču jostas, kia rio, honda civic, auto jostu sprādzes, bezmaksas drošības jostas stiprinājums, auto drošības jostu.

    €11.68 €19.48
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 120g
  • Zīmola Nosaukums: smrke
  • Objektu Platums: 4.1cm
  • Objekta Garumu: 9cm
  • Vienuma Tips: Jostas & Polsterējums
  • Īpašas Pazīmes: Automašīnas Drošības Jostas Pagarināšana
  • Materiāla Tips: PC/Cinka Sakausējuma

*** SVARĪGA INFORMĀCIJA : Vilana.lv rāda, ka cena ir par 1 gab maksas !!!!!

*** LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ, KA TAS IR LABI, PIRMS IEGĀDĀTIES...... *** Pērkot 2 Gabalus, jūs varētu saņemt atlaides PIE 5%!!!!

Auto Bezmaksas Logo Drošības Sprādzes Extender ExtensionClasp Ievietojiet Kontaktdakšu Klipu Padarīt Savu Auto Unikālu

Fit Auto Maker,un Bezmaksas Auto Logo,jūs varat izvēlēties:vw,par yotota,ford,bmw,lai kia,par porsche,benz,par peugeot,par hyundai,par mazda,par landrover,lai buick,honda,par skoda,priekš nissan,par cadillac,audi

Izvēloties Paplašinātāja

Lai gan Pagarinātāji nekad nav garantēta, lai ietilptu jebkurā konkrētā transportlīdzekļa vai atrašanās vietu, mēs palīdzēsim palielinātu izredzes.Drošības jostas ir unikāls un atšķiras atkarībā no atrašanās vietas, tāpēc daļu precīzu jostas metāla mēlīti jūs vēlaties, lai paplašinātu e.g.priekšējie, aizmugures logs, aizmugurē vidū).

Mūsu Modelis Izmērs: Ķermeņa Garums: 9.5 CM,Platums: 4.5 CM ,Sprādzes Lielums: 3.5 * 2 CM ,Krāsa: skaida

Pēc klientu atsauksmēm, 95% no modeļiem, kas var tikt izmantoti pilnībā.Ja jūs nevarat būt pārliecināts, ka tā.Jūs varat nosūtīt to

ietver ražotājs, modelis, gads un vieta.

Izvēloties Extender Sevi

Pasākums platums metāla mēles sēdekļa jostas, kas jums ir nepieciešams, lai palielinātu.Salīdzināt platums, metāla mēles platums minēts virsrakstā.Ja platumi spēlē, jūs ir atraduši, iespējams, fit.Ir desmitiem dažādu metāla mēles, un, ja jūsu Extender neder, mēs palīdzēsim ar atgriešanu vai apmaiņu.

Tagi par Paplašinātāji ir neatkarīga no automašīnām, kurā tās var izmantot.Ja Paplašinātājs nav derīgas, tā nav, jo tag.Mēs esam laimīgi, lai apmainās ar Paplašinātāju, ka neiederas, bet nevaru pieņemt atpakaļ nosūtīšanas atbildību, pamatojoties uz ražotājs tag.

Lielākas Drošības Garantijas

Kad saskaras ar ārkārtas situāciju, jūs varat atvērt automašīnas drošības jostu vēl vienu iespēju.

Iepakojums:

1 Gabals drošības Jostu Paplašinātāju ar Dāvanu Kastē

Svarīgi: pēc formas drošības jostu nebūs piemērota

Piegāde Detalizēti 1: Lūdzu, apstipriniet savu ADRESI un TĀLRUŅA NUMURU carefull, kad jūs veicat pasūtījumu.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus uzreiz pēc apmaksas saņemšanas 2 dienu-5days. 2: Postenis tiek piegādāti no Ķīnas, izmantojot Aviopastu vai ePacket;Reach lielākā daļa no valstīm, kas atrodas 20-35 darba dienu laikā .Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Brazīlijā, Čīlē un tā tālāk valstīs var būt nepieciešams ilgāks piegādes laiku. 3: Lūdzu, sazinies ar mums, ja jūs nesaņemat produktu 45 dienām .Un, lūdzu, sniedziet mums 3 darba dienu laikā, lai pārbaudītu nepiegādāts paketes un iemeslu .Ja tā ir mūsu problēma,mēs atmaksāsim naudu, lai jūs.Maksājumu Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Garantija 1: Mēs sniegs vienu gadu garantija.Vairāk nekā gadu, ja pastāv kvalitātes problēmas, jūs varat iegādāties piederumus no mūsu veikala. 2: Visiem produktiem, pirms nosūtīšanas, produkts, izturējis mūsu QC komandas testu .Atsauksmi 1: Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Mēs iesakām, lai dalītos fotogrāfijas, instalācijas, lai vēl vairāk cilvēku. 2: Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru dispure uz vietas.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Citas Politikas, 1: Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2: Visi ziņojums būs jāatbild 12 stundu laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs atbildēsim jums asap.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti