100GAB 3cm 1.18 collas Dabīgā Koka Šķēles Nepabeigto Kārtu Koka Apaļas Koka Monētu Mākslas un Amatniecības Projektiem, galda Spēle Gabalu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: portugāle madeira, peles slazdā staigāt dēļu, koka kuģa birojs, luthier, maska madera, titus alexius, el koksnes produktu, koka, amatniecības koka, tējas koka kalniņi.

    €9.66 €17.26
  • Pieteikums: Diy
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Koka
  • BRĪVDIENA: Kāzas, puse, Ziemassvētku
  • Produkta Tips: Nepabeigtu Koka

Apraksts

Vai jūs meklējat DIY amatniecības piegādēm?Šo preci ir izgriezums koka disku komplekts, nepabeigtu dabīgā koka krāsu, ļauj tai būt krāsotas, beicētas vai pārklāti ar līmi un pārkaisa ar mirdzēt, jūs varat spēlēt pilnu jūsu iztēli par DIY crafting, piemēram, lupatu, karšu pieņemšanas, lūžņi, rezervācija, dekupāža, pierakstīties vai frāzi pieņemšanas.Tā ir lieliska dekorēšanas ideja par svētku vai īpašu notikumu personām, piemēram, Ziemassvētki, Jaunais Gads, Pateicības, Valentīna Diena, dzimšanas dienas, kāzas.

Funkcijas

- Krāsa: Burlywood .

- Materiāls: Koks .

- Izmērs: 3cm.

- Dabīga koka krāsa.Jūs varat atstāt to krāsotas, beicētas, izkaisīti ar mirdzēt, lai apbrīnojamo apdares, vai vienkārši atstāt līdzenumā.

- Nepabeigtās koka rotājumi ir bezgalīgas iespējas.Lielu bērniem puses glezniecību, amatniecību un mācību balvas.Idela karšu pieņemšana, metāllūžņu rezervāciju, raibs, un daudzi amatniecības projektiem.

- Plašu programmu.Jauki rotājumi daudz tēmu pusēm, piemēram, Ziemassvētki, dzimšanas dienas svinības, kāzu un citu svētku vai īpašu gadījumu.

- PIEZĪME: Nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem.

Iepakojuma Saraksts

100gab koka apaļas mikroshēmas.

Doctorpk3792021-06-14
"Exactly as described. "
Iva79rus2021-03-30
"super"
Saralady192021-06-25
"Excellent boards, as in the description."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti