11 Skaistas Meitenes Skaidrs Markas Scrapbooking Amatniecība Rotā Foto Albums Reljefu Karšu Pieņemšanas Skaidrs, Pastmarkas Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 54mm virzulis, meitene suns albums zīmogs, zīmogs, zīmogi, pulkstenis die, az gumijas spiedogi, bundts panna, gudrs pad, skaidrs, zīmogs, scrapbooking materiāls kāzas, skaidrs, meitene, zīmogs.

    €2.88 €4.24
  • izmērs: 10*15cm/11*16cm
  • Veids: Standarta Zīmogs
  • Izmantošana: par diy scrapbooking
  • Krāsa: Caurspīdīga
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Silikona
  • Iestatīt Tipu: No
  • Modeļa Numurs: OS-091

Produkta Apraksts

Skaidrs, Zīmogi Izmērs:10*15cm/11*16cm

Materiāls

silikona/rubberPacking: 1gb/lotFantastic dizainu jūsu ielūgumi/ kartes/ aploksnes

Ja jums atrast produktu, trūkst vai ir bojāta, saņemot paku, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs vienmēr dod jums apmierināts rezultāts!

Par Shiment

1.Piegāde visā pasaulē

2.Mēs apsolām, lai to nosūtītu, lai jūs witin 8 stundas.

3.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds, adrese un tālruņa numurs ir pareizi.(Vārdi ir nepieciešams, lai būtu piepildīta, i ar pilnu vārdu)Ja jūs vēlaties, lai mainītu savu adresi , lūdzu, sazinieties ar mums laika.

4.Lūdzu, ņemiet vērā savu aizsardzības termiņu.Ja aizsardzības termiņš beigsies , bet prece vēl nav piegādāti.Lūdzu, neuztraucieties.Jūs varat sazināties ar mums, lai paplašinātu aizsardzības periods, par jums.

5.Ja preces tiek zaudētas vai bojātas tranzītā , lūdzu, neatveriet strīdu pirmais.Jūs varat sazināties ar mums.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.Mēs varam atkārtoti izdod tā, lai jūs vai kompensāciju pilnā apmērā.Mums būs atbildīgs par pasūtījumu! (Dēļ manuāla mērīšana, tur var būt kļūda par 0,5 līdz 0,8. Lūdzu, apstipriniet, ka jūs varat to apstiprināt, pirms iegādāties)

Piegādes Veiksmīgu/Neveiksmes

1.Ja preces tiek piegādātas veiksmīgi, arī jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, sniedziet mums piecu-zvaigžņu novērtējumu.Vēlreiz paldies par jūsu atbalstu.

2.Ja preces tiek zaudētas vai bojātas tranzītā , lūdzu, neatveriet strīdu pirmais.Jūs varat sazināties ar mums.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.Mēs varam atkārtoti izdod tā, lai jūs vai kompensāciju pilnā apmērā.Mums būs atbildīgs par pasūtījumu!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti