200ml BBQ Cepšanas Olīvu Eļļa Aerosola Pudelē Eļļu, Etiķi Aerosola Pudelītes Ūdens Sūknis Mērce Laivas Grils BBQ Smidzinātājs Virtuves Rīki Salāti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sūkņa sup, bbq karstuma vairogs, eļļas aerosols, barbecu, cruet eļļa, gaisa sūkņi, akvāriju, eļļas, avokado kleita, ūdens pumb 24v, bbq labs.

    €2.33 €3.58
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Jauda: 200ML
  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā
  • Modeļa Numurs: eļļas iesmidzināšanas pudele
  • Materiāls: 304 nerūsējošā stee, 304 Nerūsējošā Tērauda+Stikls
  • Dinnerware Tips: Mērce Laivu
  • Sertifikācija: CIQ

Apraksts:

1. Šis produkts ir viegli-to-izmantot virtuves produktu, kas var tikt izmantoti, lai turēt likvīdus garšvielas, piemēram, eļļu, sojas mērci un vīnu.

2. Vai esat kādreiz mēģinājis pievienot pārāk daudz garšvielu, kad garšvielas?Lūdzu, mēģiniet šo produktu, nelielu daudzumu aerosola var efektīvi kontrolēt daudzums aerosola, kas ir labs palīgs, lai ēdiena gatavošana mājās.

3. Stikla faktūra var uzņemt dažādi šķidrumi, bez korozijas.Pudele ir caurspīdīga, lai jūs vienmēr varat pievērst uzmanību atlieku garšvielas.

4. Nospiediet pudeles vāciņu uzmanīgi, un izsmidzināšanas garšvielas-kā migla, vienmērīgi, bez pārāk sāļš vai nepietiekamas garšu.

5. To var izmantot ēdiena gatavošanai, grila, cepšanas, utt.

6. Šajā uzlabota versija no sākotnējā stila, ar iedaļu atzīmēm, naftas daudzumu, kas var labi satvert.

7. Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un stikla, BPA, bez maksas un videi draudzīgs, 100% pārtikas drošības pakāpi.Smart dizains no caurspīdīga stikla pot, jūs varat pateikt, summu atlikušo šķidrumu viegli.

8.Ideāls virtuves piederumi, instrumenti māja un virtuve.Aizpildīt šo miglotājs ar savu mīļāko eļļu, saulespuķu eļļu, etiķi, sojas mērci, citronu un laimu sulu, heress vai Marsala vīna.Un plaši izmanto salātu pieņemšanas, Vārīšanai,Cepšanai, Cepšanai, Grilēšanai, Cepšanai, BBQ un tā tālāk

Sakarā ar dažādu ražošanas partijām, krāsas eļļa, otas un citi piederumi un modeļiem, kas uz virsmas eļļas iesmidzināšanas pudeles var būt dažādi, bet, lūdzu, esiet droši, ka tas neietekmēs to lietošanas sekas.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, un atrisināt problēmas, cik ātri vien iespējams.

Paldies par jūsu pozitīvu atgriezenisko saiti un atbalstu, lūdzu, jūtieties brīvi nopirkt!

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Daudzfunkcionāla Eļļa Injekcijas Pot

Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda/stikls

Produktu tehnoloģijas iegulto sprauslu, spēcīgs smidzināšanas

Darbības joma: eļļa, sojas mērci, etiķi un ūdeni

Krāsa: kā parādīts attēlā

Tilpums: 200ml

Paketē Iekļauts:

1* degvielas izsmidzināšanas pot

Estefaniluvsu2021-04-23
"Super quality (stainless steel and glass). Very solid."
Musyasasha2021-05-23
"All bestens"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti