4GAB Atmiņas Putu Auss Padomus par Samsung Galaxy Pumpuri Pro Austiņas Gadījumā Earbuds Eartips L M S

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: airpod pro gadījumos, airpods gadījumā cute qoutes, dekoru vāze, airpod lietā pro, bāzes earbuds, carcasa galaxy pumpuri live, airpod gadījumā diy, gadījumā tālruni, sansung galaxy pumpuri dzīvot gadījumā, ios earbuds.

    €3.55
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Zīmola Nosaukums: EPYSN
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Galaxy Pro Pumpuri

【Ilgstošu Komfortu] aicina Augstas kvalitātes mīkstas putas var nodrošināt 24 stundas komfortu un pieturas pie auss, hurting sāpes, ko izraisa silikona uzgaļi.Jūs varat izvēlēties perfektu izmēru, kas atbilst, lai jūsu individuālo auss formu.

【Anti-Slip Putu] aicina Tas ir liels valkāt vairākas stundas, un ne slīdēšanu.Jūs jūtaties ērti un bez maksas, ja izmanto vai strādā.Putu auss padomus nebūs viegli izkrist, ja jūs izvēlēties pareizo izmēru.

【Īpašu Galaxy Pumpuri Pro] aicina Labāk sviedri pretestību un izturību.Vienkārša uzstādīšana un tas der Galaxy Pumpuri Pro perfekti.Nav nepieciešams noņemt putas, kad jūs nodot savu earbuds pro uzlādes gadījumā.

【Lēni Atsitiens Sūklis] aicina Atmiņas putas poliuretāna putas ar lēnu atsitiens sūkli.Tas būs neglīts un deformēta pēc taustiņa, parasti tas ir jāgaida 5-8 minūtes, lai pilnībā atjaunoties.Neuztraucieties.

【Uzlabotu Skaņas Kvalitāti] aicina Šī Galaxy Pumpuri Pro memory foam " padomi, kas var piedāvāt labu blīvslēgu, lai mazinātu dažas no ārpuses trokšņus un ļauj jums koncentrēties uz jūsu audio.

Izmērs TIPS: Jaukta (S M ),(S, L), M, L)= Katra Izmēra 2GAB

Fruitdaddy62021-07-17
"Not quite made well but you can pull"
Lovmasha2021-07-21
"Everything ok"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti