Pilna Neapstrādātu Rūdu Kultūras Revolūcijas Dubļu Tējkanna Kara Māksla Sun Tzu Tējas Uzlējumā Tējkanna Aģents Gabals Paaudzes Matu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kettl, skaisti tējkanna unikālu, rotaļlietas skaistu tējkannu, teapoy, krūze gredzens, metāla tējkannas, puerh tēja, shu puerh tēja, tēja tējkannas, māla tējkannas.

    €60.14 €93.96
  • Specifikācijas: [Spējas] 360cc+10cc
  • Tējas Piederumi: nekas
  • Zīmola Nosaukums: tcup
  • Vai, lai atbalstītu pasūtījuma: Jā
  • Tekstūras Materiāla: Yixing
  • Cenu segmentā: 100-200 elements
  • Materiāls: Violetā Māla
  • Jauda: 201-300ml
  • kategorija produkta: Tējkanna
  • Iepakojums: Dāvanu Kaste
  • Virsmas tehnoloģija: Rokas
  • Produktu kvalitātes pakāpe: Pirmās klases

Uzņēmuma produkti tiek ražoti tās pašas rūpnīcas, un tautas amatnieki.Visi produkti ir ražotāja cenām, bez kaulēšanās.Mazumtirdzniecības aģents, viens aģents, lūdzu, sazinieties ar Wangwang.Stils ir pilnīgs un var pievienot.Liels daudzums vai parauga pielāgotājs, lūdzu, zvaniet, lai uzzinātu vairāk.

Tālr: 15751788893

Apraksts:

[Autors] Līdaku, Wanxing

Sun Tzu ir Kara Māksla

Violeta dubļiem

[Spējas] 360cc & plusmn; 10cc

[Izmērs] Kopējais diametrs: 15,5 cm, diametrs: 4.6 cm kopējais augstums: 14.2 cm

[kuģis] Roku darbs

[ievads] Violeta dubļiem, tipisks violeta dubļiem, ir visplašāk pieņemtajiem dubļu tirgū.Par Huanglongshan, Yixing, Jiangsu Province, purpura smilšu rūdas izrakta no rūdas veidā tiek attīrīts.Zaudēt ķermeņa rūdas vēnu ar lielāku dzelzs saturu un lielākas daļiņas, dūņu, protams, ir dubults stomatal struktūra, un gaisa konvekcija ir gluda un stomatal konvekcijas ir labāk.Tā ir laba mācību grāmata pot audzēšanu, jo tas ir ticis izmantots ilgu laiku, un pakāpeniski pakļauti tās asu malu.

Par vairumtirdzniecības

1, es varu redzēt, tieši to pašu krāsu un fizisko objektu uz displeja?

Atbilde: Dažus attēlus un objektus, kas jums redzēt uz monitora ir ldquo; hromatiskās aberācijas ir scaron; hromatiskās aberācijas vienmēr ir bijis grūti, problēma tīkla tirdzniecības, jo ir daudzi iemesli, hromatiskās aberācijas.

Piemēram, to pašu attēlu, kas būs zināmas atšķirības dažādu monitoru, kas nāk no zīmolu, tehnoloģiju, spilgtumu, krāsu temperatūru un daudzi citi faktori, par displeju; un, vidi, kurā tu uzņemtu attēlu, ir atšķirīgs no tā, kurā jūs varat apskatīt preci.Mēs arī cenšamies, lai kontrolētu krāsu atšķirība, kas ir problēma, ka nekad nevar izvairīties.Lūdzu, piekrītu, šaut atkal.

2, ja prece ir bojāta transportēšanas procesa, kurš ir atbildīgs par kaitējumu?

Atbilde: Mums ir transporta iepakojums pasākumus, kas var garantēt, ir vairāk nekā 99% no transporta.Ja preces ir bojātas protams, transportēšanas, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi (tur ir kontaktu informāciju uz iepakojuma).Mēs jums sniedz klientiem apmierinošu atbildi pēc iespējas īsākā laikā.

3. Kur es esmu, es nezinu, ka eksprespasta uzņēmums var iegūt tur.Ko darīt, ja nav pasta sabiedrība var nokļūt?

Atbilde: Mēs esam pilna laika produkts sūtītājiem.Pirms preču nosūtīšanas, mēs pārbaudīsim, detalizēti, kas pasta sabiedrība būtu jāizmanto jūsu apgabalā, lai nodrošinātu, ka produkts ir piegādāts jums droši.Ja mums neizdosies atrast pasta uzņēmumu, lai jūsu teritoriju, tad mēs ar jums sazināsimies par mūsu pašu iniciatīvas un sniegt jums atbilstoši risinājumi, atbilstoši jūsu situācijai.

4, kad es neesmu apmierināts ar kvalitāti pantā, kā man ar tiem tikt galā?

Atbilde: Mēs varam garantēt, ka šo preču kvalitāte ir ļoti laba.Ja jūs neesat pārliecināts, jūs varat iegādāties paraugus, pirmkārt, tad, lai tos partijās.Tajā pašā laikā, produktiem, ko pārdod mūsu veikalā ir amatniecības un pilnīgs un nevainojams.Lūdzu pasākums tos nedaudz, kad jūs veicat komentārus.Mēs negribam, lai tic, ka pastāv & ldquo; profesionālās slikti recenzenta & rdquo; 1. Vispārīgi noteikumi par sadalījumu

1. vajadzīgajām precēm, ko pircējs tiek piegādāti saskaņā ar principiem &ldquo, &rdquo un sūtījumu.

2. Produkta izmērs un svars ir tikai atsaucei.Manuāla mērīšana ir nedaudz atkāpies.Īpašās specifikācijas un svars ir balstīti uz faktisko objektu.

3. Kravas, rēķinu un citus saistītos izdevumus sedz pircējs. 2. Vispār, mums būs pilnīga saistītos objektus, vienas darba dienas laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu, un nodot tos uz attiecīgo izplatīšanas uzņēmuma izplatīšanai.Gadījumā, liels pasūtījumu skaits, piegādes ciklu, tiks aizkavēta ar 1-2 darba dienām.Turklāt šādas situācijas var ietekmēt izplatīšanas ciklu:

A. Jums ir pasūtīts daudz dažādu produktu, bet stilus un daudzumu, mūsu esošie krājumi ir nepietiekami, kas nevar tikt saskaņota laikā.Mums ir nepieciešams sakārtot ražošanu, tagad (mēs sazināsies ar jums vispirms).

B. Pēc apstiprina kārtību un pirms sakārtojot ražošanu, jūs uz laiku lūgumu mainīt produkta struktūru vai proporcija.

Skaits C. pasūtījumi ir vairāk.

D. Par juridisko brīvdienās un svētku dienās.Ietekmē daži darbinieki'rest un citiem faktoriem, izplatīšanas cikla atpaliek.

Trīs, sadales noteikumus

1. Runājot par izplatīšanu, jo dažādos reģionos, dažādās svara preces, un atšķirības transporta līdzekļiem, kas tieši ietekmē jūsu kravu.Lūdzu, sazinieties ar mums par konkrētu veidu piegāde.

2., kad jūs saņemsiet paziņojumu par to, ekspeditors, kad jūs uzņemt preces, jums ir redzēt, ja iepakojuma kaste ir pabeigta.Ja ārējais iepakojums ir bojāts, jums vajadzētu atteikties uzņemt preces, un paziņo mums laiks, un mēs veiks prasību.Ja ārējais iepakojums ir neskarts, jums būs atvērt lodziņu, lai virsmas un to pārbaudīt.Ja nav daļu, jums ir atteikties uzņemt precēm.Laikā, uzdot otrai pusei ir personāls, kas izdod sertifikātu, paraksta un zīmoga, tad zvaniet mums, lai pārbaudītu to.

Sanzo 312021-04-13
"Excellent acquisition. buna jewel. It comes in a very resistant and perfectly protected box against possible fractures. The hedges are beautiful. I 've already put it in water. A gift and/or a detail that will not go unnoticed. Luxury."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti