Perforators Adatu Rīku Emebroidery Perforators Adatu Komplekti ar Hops uz DIY Izšūšanas Komplekti Lothing Spilveni, Pledi Sienas Karājas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: perforators adatu paklāji, kažokādas šujmašīnu adatas, brother izšūšanas rāmis, perforators adatu paklājs, tamborēšanas led, diy adatu reportieris, sadzīves šujmašīnu dvīņu adatas, izšuvumi burvju adatas, reportieris adatu, ds šujmašīnu adatas.

    €7.97 €10.91
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: ŠŪŠANAS MAŠĪNA
  • Veids: Šūšanas Komplekts
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Modeļa Numurs: izšuvumi caurumošanas adatu

[Ergonomisks dizains]:Jaunākās perforators adata tuvojas!Pildspalvu dizaina tērps ergonomiskam,tas rokturis ir pietiekami liels un izgatavots no koka, Tā ir ideāla, lai grip jūsu puses, un ir izturīgāks nekā troditional adatu.Ilgu laiku izmanto, jūs nejūtos noguris.Koka rokturis bija dealed ar Anti-slīdēšanas, nekad slīdēšanas, pat svīšana uz savu roku.Mīlošs DIY un izšuvumi ir ieteicama.

[hign quilty āķis]Šis izšūšanas hops ir izgatavots no plastmasas, kas ir viegls, izturīgs un nekaitīgs, lai jūsu rokas.Slīpēta gluda hops, jūs varat viegli šūt un DIY kuģiem ar mežģīnēm, krāsa, dārgakmeņi, lai creat brīnišķīgs un burvīgs izšuvums.

[viegli izmantot]Dzīvoklis adatu un multi-adatu vai citu adatu var apmierināt dažādas vajadzības.Jūs varat veidot un pārveidot jebkuru tekstilizstrādājuma ar ziediem plāksteri,lupatas vai vairāk, kā jūs vēlaties.

[multi izmantotas]:Šis sitiens adatu rīks ir iekļauts vītņu adatu rīku, jums nav noraizējies par šo.ic Izšuvumi Pildspalvu Komplekts ir vienkārši,unikāli un skaisti kuģi, ko izmanto apģērbu, aizkaru,spilvendrānas, zolītes, somas, dvieļi,galdautu un citu parasti izmanto sadzīves priekšmetus,un vairāk, kā jūsu iination var sasniegt.

krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls:Plastmasa+metāls+audums

izmērs:24x24cm

Iepakojuma Saturs:

1x izšuvumi caurumošanas adatu

1x regulējamas plastmasas perforēšana adatu

1x izšūšanas audums (24x24cm)

2x tamboradatas

1x dzijas griezējs

1x 20cm izšuvumi stiept

2x plāksteris uzlīmes

Piezīme: Ilga krāsu, nepieņemam norādīto krāsu.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti