Tuya Zigbee Smart Switch Module 3 Banda/veidā Bez /Ar Neitrālu 110V-240V Bezvadu Gaismas Slēdzi, Releju Saderīgu Alexa, Google Home

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 3 banda zigbee modulis, ieslēdziet wifi, xbee zigbee moduļi, durvju tuya smart, zemismart zigbee, cc2530, tuya zigbee, relejs tuya, bluetooth usb, 3 banda ieslēdziet funkcijas wifi.

    €9.86 €14.49
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav
  • Zīmola Nosaukums: choifoo

Apraksts:

3CH Zigbee modulis Slēdzis

Spriegums: AC100-240V 50/60Hz

MAX slodze: LED 3x150W

Specifikācijas:

1. Šī smart Tuya ZigBee 3.0 modulis ir speciāli izstrādātas, ar ZigBee 3.0 protokolu un ir saderīgs ar Tuya ZigBee vārti, lai realizētu visas kārtas saikne jūsu mājās, kas ir ļoti labs aizstājējs nestabila Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokolu, mini dizains, kas piemērots ES/UK sienas slēdzi kastes, var viegli ievietot tradicionālā maiņa sienas slēdzi kastes, neietekmējot jūsu sākotnējā apdare stilu, padarot to saprātīga, un nodrošinot gala ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis ierīces /Off Saprātīga transformācijas, un lielākā daļa saderīgi produkti ir pārvērsta smart produktiem; tradicionālie slēdzī un smart moduli, var strādāt patstāvīgi, bez iejaukšanās.

2. Var izmantot kā vienvirziena vai divvirzienu ķēdes (2 slēdži kontrole 1 gaismas); tikai nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar 1 no 2 slēdži un pārvērst pievienoto ierīci par gudru ierīces (divvirzienu circuit)

3. Atbalsta brīvroku balss un bezvadu tālvadības pulti; atbalsta Amazon Alexa, Google home balss vadība un smart dzīvi un Tuya APP kontroles (nepieciešama un savieno ar īpašu Tuya ZigBee 3.0 vārti).

4. Ņemot vērā nestabilo vai bez tīkla valsts tīkla, ZigBee 3.0 komutācijas modulis ir tiešām neaizstājama.Tā ir jāapvieno ar ZigBee vārti, lai izveidotu mājas LAN.Vairs nav jāuztraucas par to nav tīkla un vāja tīkla, kamēr tur ir stabils ZigBee signālu, tas var nodot pievienotās ierīces ir viegli kontrolēta; citas ierīces drīkst izveidot savienojumu, izmantojot ZigBee nav WiFi protokols.

5. Izmantot Smart Dzīvi un Tuya APP, lai pilnībā kontrolētu, lai savienotu ierīces, izmantojot taimerus, grafiki un countdowns (1/5/30 minūtes, 1 stunda, utt.); kontroli koplietot ar ģimeni un draugiem, lai palielināt ērtības.

Paketē Iekļauts:

smart switch*1

Piezīmes:

1. Tas ir Zigbee smart moduli, kas ir jāizmanto Zigbee vārti, kas saistīti ar Zigbee protokolu.

2. Instalācija jāveic kvalificētam elektriķim saskaņā ar vietējiem noteikumiem.

3. Glabājiet ierīci bērniem nepieejamā vietā, prom no ūdens, mitrā vai karstā vidē.

4. Instalējiet ierīci prom no spēcīgu signālu avotiem, piemēram, mikroviļņu krāsnis.Šie signāla avotiem var radīt signāla pārtraukšana, kā rezultātā nestandarta ierīces darbību.

5. Blokādes concret

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti