Mākslīgā Eikalipta Vainags Balts Rožu Vīnogulāju ar Vītolu Lapas Kāzu Arkas, Ziedu Vainags Partiju Galda Dekorēšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mākslīgo putnu paradīze ziedu, ziedu protea, melnās eikalipta, mākslīgā kokosriekstu palmu koks, balts eikaliptu zariem, lapu balts, pērļu vainags, mākslīgā papardes sienas, mākslīgā efeja sienas, balta vāze eikalipta.

    €8.16 €11.02
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Augu Stils: filiāle
  • Materiāls: Zīda
  • Izvietojumu: Piekārtiem

Produkta Sastāvs: hibrīds mākslīgās baltās rozes vīnogulāju ir austs no sudraba dolārs, Eikaliptu, vītolu lapām un trīs dažādu dizainu baltas rozes.

Materiāls: Rozes un lapas ir izgatavotas no zīda.Mākslīgā zaļumu vītnes ir izgatavoti no dzelzs iekšā un plastmasas ārpuses.Tie var būt izliekts brīvi un ir piemērots DIY Eikalipta rožu vainags.Lapas un ziedi nav izbalināt viegli un izturīgi, novēršot nepieciešamību ikdienas kopšanai.

Ar Eikaliptu uz mākslīgas eikalipta vīnogulājiem, vītolu lapas un rozes var regulēt ar DIY.

Mūsu mākslīgā Eikalipta vīnogulājiem ar vītolu lapām ir piemēroti, lai padarītu kāzu fona sienas rotājumi, piemērots arch kāzas, un pievienot romantisku un siltu atmosfēru jūsu kāzām.To arī var izmantot, lai balkoni, windows, restorāni, biroji, ziedu grozi, personām, svinības, ejas, kāpnes un daudzos citos gadījumos.Jūs varat arī veikt rožu vainags vai Eikalipta vainags ar sevi.

izmērs:Garums: 200cm

Materiāls:Plastmasa, zīda audums

krāsa:Zaļš+balts

Iepakojuma Saturs:

1 x Mākslīgā Eikalipta Vainags

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti