10pcs Black frizētava Matu Ķemme Uzvalks Skaistumkopšanas Instrumenti Plastmasas Hairbrush Generic Frizētava, Izturīga Matu Ķemme

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: frizētava, dekori, sienas citātus par frizētava, frizētava nosaukums, frizētava kakla roll, barbershop tapetes, vīrieši salons sienas uzlīme, barbershop dizains, frizētava vienotu, frizētava zīme, barbershop logo.

    €3.16 €4.52
  • Zīmola Nosaukums: PREUP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas

Funkcijas:

1. Matu griešanas ķemme komplekts: komplekts ietver ķemmes, dažādas formas, izmēri un veidi, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

2. Labs dizains: katru ķemme ir izstrādāta ar taisni zobi dažādus izmērus un blīvumu, kas ir spēcīgs un izturīgs, un varat izvairīties no vilkšana, tangling vai bojāt matus.

3. Matu griešana: zobi no bieza plānas, antistatiskas un izturīgas, piemērotas matu griešanai, īpaši delikāts frizūras

4. Materiāls: non-trausla šūnu kopums, kas izgatavoti no plastmasas, derīgi bieza, cirtaini vai taisni mati, un lieliska dāvana sieviešu draugi, dāmas un meitenes.

Apraksts:

Šo šūnu kopums, kas ir ne tikai piemērots ikdienas lietošanai ģimenē, bet arī par viesnīcas izmantošanu, un var arī izmantot, lai frizieru un matu ieveidošanas jo frizētavas vai salonos.

Specifikācijas:

Krāsa: melna

Materiāls: plastmasa

Produkta svars: 144g

Paketē Iekļauts:

10pcs * Ķemme komplekts

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti