1pc Jaunākās VER009 USB 3.0 PCI-E Stāvvadu VER 009S Express 1X 4x 8x 16x Extender Pcie Stāvvadu Adaptera Karti 15pin SATA 6 Pin Power

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mini pcie sata, 5g wifi modulis, sata paplašināšanas kartes, pcie stāvvada, sd pci e, pcie sata, pielāgot sata usb, sata uz usb, stāvvadu ver009, stāvvadu.

    €1.86 €2.78
  • Atbalsts: Dropshipping
  • Produkti Statusu: SASTĀVS
  • Modeļa Numurs: Ver009SPlus
  • Veids: PCI-E Stāvvada
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav
  • Iepakojums: Jā

Apraksts:

Grafiskās kartes barošanas izmanto četras FP cietā kondensatori, lai padarītu grafiskās kartes barošanas vairāk stabili un droši.Ar pagarinātāju ir 6P saskarne (16A strāvas piegādes iespējas), lai stiprinātu energoapgādes un pilnībā atrisināt problēmu nepietiekama barošanas jaudu.Grafikas kartes slots pieņem sākotnējo importēti savienotājs, lai padarītu grafisko karti, sazinieties labāk.

Sprādzes, kas importēti no Taivānas ir pieņemts, un slota ir pastāvīga sprādzes, kas ir ērts, lai novērstu grafisko karti un noteikt grafiskās kartes, tāpēc, ka grafikas karte nebūs nokrist no slota.Tas atrisina problēmas, trauslo un sadedzināti locītavas tradicionālā dzīvoklis kabeļi, pavājinājumu pārraides signālus, un nepietiekama kabeļa garums.

Specifikācija:

Nosaukums: PCI-E, lai PCIE adapteri pagarinātāja vads

Produkta īpašības: pagarinātāju grafikas karte 6P saskarne (16A strāvas piegādes iespējas), lai uzlabotu elektroenerģijas piegādes

Interfeiss: PCI-E 1X

Produkts garums: 30cm/60cm/100cm (noklusējuma 60cm)

Produkta krāsa: melns

Produkta svars: 0.088 kg

Produkta materiāls: Taivāna zelts + PceA

Sistēma atbalsta: Ll nx / xp / win7, 8, 10

Iepakojumā: elektrostatisko soma

Aksesuāri: USB kabelis,

Specifikācijas:

Vairāk ostā iespējas: molex, SATA un grafikas karte 6PIN interfeiss, trīs saskarnes ir obligāta.Vai tas ir mazs virsmas urbi vai liels plaukts-uzstādīts miner, jūs varat aizsargāt savu ieguldījumu.

LED indikatori un drošinātāji tiek izmantoti mātesplatē, lai parādītu savienojuma statusu starp ierīcēm.

Trīs cietie kondensatori, kas nodrošina stabilu enerģijas grafikas un pievienojiet spoles, lai novērstu traucējumus.Ilgtermiņa darbs radīs elektromagnētiskie viļņi un ietekmēt pārraides.Šī īpašā sainī vienības uzsūc šis elektromagnētiskais vilnis.

60 cm USB 3.0 datu kabelis ir ļoti mīksts un viegli vietu un maršrutu.Ir kabeļi ar ekranētu tīkli no iekšpuses, padarot ieguves stabilāka.PCI-E 1x, lai 16x disku stāvvadu kartes adaptera karti ir multi-layer ekranētu kabeli, kas būs ne vājināt signālu, 3 metri.

Paketē Iekļauts:

1*Plus PCI-E, lai PCIE adapteri pagarinātāja vads

Lenavyushina2021-06-11
"fast shipping, well packed, highly recommended"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti