Neizmērojams Reisu Titāna Telts Mietiņus Naglas 20cm Āra Pārgājienu Tūrisms Telts Nagus, Tūrisma Piederumi Cietā Augsnē

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: salokāma miskasti, 1 persona telts, kombinezoni ar krūšdaļu augstas kvalitātes, nometnes āra telts, palīdzības aptieciņa, pārgājienu piederumi bērniem, auduma āķītis, neizmērojams reisu titāna, titāna mini peg, salokāma kempings accesories.

    €17.73 €22.16
  • Veids: 1 - 2 Personas Telts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piederumu Tips: Telts Nagu
  • Zīmola Nosaukums: Neizmērojams Reisu

Zīmols: Neizmērojams Reisu Modelis: Ti4014P Materiāls: GR5 Titāna sakausējuma Izmērs: aptuveni Φ5x200 mm Svars: ap 19g/dienā Izcelsmes vieta: Ķīna

Funkcijas: 1. Izgatavoti no titāna sakausējuma, anti-korozijas no skābes un sārmu, izturīgs pret skrāpējumiem, viņi arī nerūsējoša izturēt mitrumu nosacījumiem. 2. Katras telts likme ir tikai 19g un diametrs ir 5mm, veikt to vieglais svars un augsta izturība, piemērota cieta pamata, un ir ļoti piemēroti dažādām āra aktivitātēm. 3. Telts stabi ir smailu beigās iekļūt zemes ar vieglumu.un viņi ir no-slip āķis pie galvas, kas tur savu telti vēja virves vietā. 4. Katra telts staba pasākumus, par 20cm, tas ir pietiekami ilgs, lai nodrošinātu jūsu telts stingri uz zemes.

Maksājumu rekvizīti: Kopš Alipay ir visātrākais un drošākais veids gan pircējam, gan pārdevējam, mēs varam pieņemt, alipay.Lūdzu, sazinieties ar mums pa ali ziņu uzreiz, ja jūs vēlaties atcelt pasūtījumu, mēs jums varam palīdzēt to atcelt.Shipping noteikumi: 1: prece tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. (Izņemot nedēļas nogales un brīvdienas formulēts.) 2: Ja prece vajadzībām, kas nosūtīti, izmantojot gaisa transportu, tas prasīs 15-30 dienas, ja jums izvēlēties express piegādi, lūdzu, dariet mums zināt pirms pērk to.Visu zemes gabalu īpašumā izsekošanas skaits. 3: Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumu normāls laika, sazinieties ar mums, pirmkārt un mēs būsim priecīgi, lai izsekotu to jums ASAP. 4: lai novērstu piegādes neveiksmes, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, informācija ir pareiza, un atstāj mums savu telefona numuru.Atgriezties & Maiņas politiku: Ja jums nepatīk, preces saņemta, jūs varat atgriezties to, kravu būs jāmaksā pats un lūdzu, pārliecinieties, ka prece ir labā stāvoklī.Ja mēs nosūtīt nepareizu preces, jūs varat izvēlēties, nomaiņa vai kompensāciju.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Atsauksmes : Mēs centīsimies padarīt jūsu iepirkšanās patīkami un brīnišķīgi, un mēs apsolām, ka mēs garantējam jums ar absolūti pozitīvas atsauksmes pēc jūsu pārbaudīto maksājumu ir saņēmis.Ja jums ir neapmierināti jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu un pārliecinieties, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un darīsim visu, mēs varam darīt, lai pārliecinātos, ka jums ir jauka iepirkšanās pieredzi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti