50gab/Iepak Saulespuķes Un Bišu Scrapbooking PVC Uzlīmju Komplekts DIY Kancelejas Dienasgrāmata Mobilo Pad uzlīmju Zīmogs Apdare

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tamponi meitenes scrapbooking, tamponi motos scrapbooking, nūjas bišu medus, strass scrapbooking, medus uzlīmes, mākslīgo ziedu saule, kastes scrapbooking, spilgti saules zieds, bišu auto uzlīmes, uzlīmju komplekts.

    €1.67 €2.08
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: PVC

Materiāls: PET

Iepakojums: 50gab/Iepak

Izmērs: Aptuveni 3,5 cm*3.5 cm/gab

Līmi : Jā

Pielietojums: Mobilie telefoni, Bagāžas, Gadījumos, Datori, Rokasgrāmatas, Dienasgrāmatas, Kauss un citi rotājumi

Pls pieņemt zināšanai tur ir 50 dažādi modeļi, kas katrā maisā.Pls skatīt šeit zemāk informāciju.

Ir saulespuķes un bišu iespējas.

PIEGĀDE:

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Piezīme: Attiecībā uz jebkuru steidzama pasūtījuma vai jums ir nepieciešams apvienot kravas(EMS, DHL, FedEx, UPS) , lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu kuģniecības veidā, ar kurjeru.

ATSAUKSMES:

1. Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.Ja jūs neesat apmierināts, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai izstrādātu problēmas.

2. Ja jums patīk mūsu produktus, mēs ceram, ka jūs varat sekot mūsu veikalā, kļūst par mūsu faniem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti