Daudzfunkciju Burvju Slotu Daudzfunkcionāls 2-In-1 tīrīšanas iekārta Noslaukot putekļus noņemšanas matu slaucīšana logu atdalīšana naftas tīrīšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sukas sukas, magic sweeper, burvju slotu, koka slaucīšana sukas, sweeper, matu suka, vip skatīties, robots sweeper, bidē vadītājs, Vip.

    €7.43 €10.03
  • Slotas Kāts Materiāls: Silikona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Doyouhave šādām nepatikšanām, kad tīrīšanu jūsu mājās? ❌ Noņemt stāvošs ūdens nav tīrs ❌ Slikta putekļu noņemšanas efekts smalko putekļu ❌ Mati sapinušies par slotu Ar mūsu Daudzfunkciju Burvju Slotu, vairs nav šīs problēmas! ✅ Noslaukot ✅ putekļiem ✅ matu slaucīšana ✅ logu skrāpējas ✅ naftas tīrīšana, multi-funkcionālai izmantošanai-viegli tīrīt mājas darbus!

Galvenās Iezīmes

【 Daudzfunkcionāls 2-In-1 Sweeper] Aicina

Ne tikai var slaucīt grīdas, jūs varat arī saskrāpēt stiklu!Faktiski sausu grīdas virsmas un viegli noņemt netīrumus un stāvoša ūdens.To var izmantot, lai attīrītu mājdzīvnieku spalvām, gariem matiem, kas liek jums justies grūti tīrīt, utt.Tas nav stick ar slotu un ir ļoti viegli tīrīt.

【 Regulējama Tīrīšanas Birste] Aicina

Papildu ilgtermiņa rokturi pievienots daudzfunkcionāls burvju slotu arī ļauj droši sasniegt augstu windows bez izkārnījumos vai kāpnēm.Ja jūs vēlaties, lai attīrītu putekļus uz stikla un ministru kabineta, vienkārši paņemt slotu un paaugstināt savu roku, lai attīrītu to.Multifunkcionālā burvju slotu var noregulēt starp 90 cm un 140 cm.

【PP Mroom Galvu-Viegli C liesās] aicina

Multifunkcionālā burvju sukas ir izgatavoti no augsta blīvuma PP materiāls, kas nav viegli lauzt, nav bail no mērcēšanas, un viegli tīrīt!PP materiāls arī ir zināma plastiskums, kas ļauj jums tīrīt apakšā, dīvāns, apakšā gultas un stūra virtuves no dažādiem leņķiem!

【 Ērta uzglabāšanas] aicina

Daudzfunkciju Burvju Slotu ir viegli uzstādīt un demontēt.Jūs varat pakārt to pilnībā uz sienas pēc lietošanas, vai izjaukt to un uzglabāt to, saglabājot savu vietu.

【Lietošanas Scenāriji] Aicina

Piemērots dzīvojamā istaba, virtuve, baseins, garāža, vannas istaba, var tikt izmantota arī Kā logu špakteļlāpstiņu tīrīšanas aerosols stikla tīrītājs.

Specifikācija

Materiāli

Plastmasas + Nerūsējošā tērauda

Krāsas

Pelēka, Rozā, Zaļa

Produkta Svars

400G

Iepakojuma Saturs

Daudzfunkciju Burvju Slotu × 1 Piezīme

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

Chernichka Ukr2021-07-21
"It's very short, says it's 90 cm to 140 cm and it's not true."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti