LUCKYYJ Apdare, Logu Plēves pašlīmējošās Privātuma Durvis Filmu Statiskā Piekļauties Logu Stikls, Uzlīmes, Home Office UV Aizsardzība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: paraksts logu plēves, suv logu plēves, aizkaru logu, pilsēta, logu plēves, veļa, logu plēves, lipīga logu privātuma filmu, blind logu, arthome logu privātuma filmu, logu privātuma filmu zaļa, plēves logu.

    €3.45 €4.42
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: LUCKYYJ
  • Iezīme: Pašlīmējošas, Statiskā Piekļauties
  • Materiāls: PVC
  • Virsmas apstrāde: Reljefs, Matēta / Iegravēti, Necaurspīdīgs, Krāso
  • Funkcijas: Dekoratīvie, sprādziendrošas, Siltuma Izolācija
  • Veids: Stikla Filmas

Jums Varētu Patikt

> LUCKYYJ Ekskluzīvas Logu plēves. > Mēs piedāvājam plašu klāstu dažādu window films.Vairāk Unikālu Dizainu, Lūdzu, Noklikšķiniet Šeit ↓↓↓

Mazie Padomi, lai JŪS,lūdzu, izlasiet pirms pirkšanas.

*Lūdzu, Ņemiet vērā, ka Šis Logu Plēves Attiecas Tikai uz Gludas Stikla Virsmas.Neattiecas uz Ārpus loga vai logu ar Kreka. *Neaizmirstiet noņemt caurspīdīgu pamatni pusē, pirms liekot uz stikla vai tas nav piekļauties(Izmantot lentes stūrī uz aizmugurējā pusē (gluda pusē), lai ātri noņemtu pamatni ar aizsargplēvi). *Lūdzu, izmantojiet matu žāvētāju, lai mīkstinātu filmu ar aukstā laika (siltumizturīgas līdz 176℉)

Ļaujiet, lai Jūsu Telpas ērtāk Ar LUCKYYJ Matēta Privātuma Logu Plēves Aizstāt tradicionālos aizkarus ar šo eleganto un skaisto logu plēves.

1.Mājas Dekori: Ar matēta tekstūra un matēts burvīgs atkārtoti modeļus, lai segtu jebkādu izmēru logu, dekoratīvās vinila piebilst, vitalitāti jūsu telpā. 2.Vīzija Neskaidra: Jums nebūs pakļauti nevēlamus skatienus no garāmgājējiem vai kaimiņš, un mājdzīvnieki, riet redzēt ārpus jo filma piedāvā neskaidrs skats iekšpusē un ārpusē, lai izveidotu kādu privātumu. 3.Plašs Pielietojums: Var izmantot virtuve, ēdamistaba, dzīvojamā istaba, biroja, viesnīcas, stikla ministru kabineta paneļi utt.lai izveidotu lively stils(piezīme: daļēji privātās dzīves līmenis nav piemērots vannas istaba).Viegli apdari līdz vēlamajam lielumam ar šķērēm vai komunālo nazi.

Kāpēc izvēlēties LUCKYYJ Logu Plēves?

Līme Bezmaksas Dizains

*Statiskā piekļauties logu plēves, viegli uzstādīt un noņemt dažās minūtēs bez atlikuma. *Nav kaitīgu vielu izdalīšanās.

Nodrošināt Privātumu un Ļauj Gaismas

*Sniegt daļēji privāto dzīvi-tur no crashing putni un mājdzīvnieki riet redzēt ārpus tās. *Sasistas blind vairs.

Plaši Pieteikums

*Plaši izmanto biroja,atpūtas telpa,guļamistaba,vannas istaba,bīdāmās durvis vai logus. *Aizstātu tradicionālos aizkarus ar šo eleganto un skaisto logu plēves.

Instalēšanas Instrukcijas Par LUCKYYJ Dekoratīvas Logu Plēves Privātumu

1. Pasākuma - Pasākuma mērķa stikla virsmas un sagriež filmu par garumu, kas jums nepieciešams. 2. Tīru Tīru stikla virsmas un pārliecinieties, ka tā ir gluda, tīra un līdzena. 3. Noņemt - lai noņemtu pamatni filmu pirmo, citādi filma var nokrist logu. 4. Spray - Aerosols, gan mērķa virsmas, un nostiprinātas sānu logu plēves ar nedaudz ūdens. 5. Pieteikties - Piemērot logu uzlīmes uz loga.Un izmantot dvieli vai valdnieks, lai izspiest visus burbuļus ārā.

Jautājumi Un Atbildes

1.jautājums:Kāpēc manu logu plēves nevaru pieķerties?A1:nav slapjš logu ar ūdeni, vai nav noņemtas caurspīdīgu pamatni filmu.Lūdzu, neaizmirstiet noņemt aizsargplēvi vai tas nav piekļauties.Ja jums ir izņemta aizsardzības pusē,var piemērot nepareizajā pusē.Lūdzu ielīmējiet vienmērīgu pusē pie loga.2. jautājums:Kāpēc tur ir tik daudz burbuļi?A2:Pārāk mazāk ūdens.Lūdzu, saplēst to uz leju, un spray, daudz ūdens,jo vairāk ūdens,jo labāk.Q3:Kāpēc malā manu logu plēves sāka nokrita?A3:malas filma ir pārāk tuvu pie loga.Lūdzu, atstāt nelielu spraugu(apmēram 1 cm ), lai ļautu ūdens plūsmai no tā, ka filmas var pielipt arī.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti