Džakuzi Noteikumi Piemājas Apdare, 12" x 18" Metāla zīmju Iekštelpu/Āra Baseins Dekoru Baseins Zīme

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 2l gaisa tvertne, baseins mazs, dell lcd e7270, pludmales dekori, 4500psi, uzpūst spa, baseinu peldēt, baseins, filtra džakuzi, Pagalmā.

    €4.24 €8.47
  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: Rectangle
  • Stils: Amerikāņu stilā

Pie Dyenamic Mākslas , mēs cenšamies, lai jums jaunu un svaigu alumīnija mājas iekštelpu un āra dekoru metāla zīmes pārdošanai, kuri tiek izgatavots tikai asv.Katra dizains ir pilnīgi kopā, mākslas formā un pilnībā izteiksmīga.Padarīt savu baseinu jautri sveikt vietā ar mūsu "džakuzi Noteikumi" zīmi.

Šī Dyenamic Mākslas zīme lieliski parāda gan telpās vai ārpus tām un ir īpaši pārklājumu, lai dotu jums gadu paliekošu baudījumu.Tā ir lieliska atpūtas dekoru, dāvanu dzimšanas dienām un housewarmings.Tas arī padara izcilu dāvanu dot saviem mīļajiem.Divas predrilled caurumi padara to viegli, lai roku uz dārza mūra.Jūs varat arī viegli kadru mūsu zīmes par tradicionālo izskatu vai vienkārši pievienoti tos krāsots koka ar dekoratīvu nagus, piešķirot tiem saimnieka apdullināšanu izskatu.

PROFESIONĀLĀS MĀKSLAS darbs: Mēs projektēšanas un partneru mākslinieks, kas rada oriģinālu mākslas darbu, kas izskatās vizuāli satriecošu alumīnija metāla.Katra zīme ir ideāli piemērots gan mājas un pagalmā izmantot un profesionāliem uzņēmumiem.

IZMĒRS un MONTĀŽA: Šī taisnstūra zīme pasākumus, 12" x 18" un nāk ar 2 predrilled caurumi, lai ātri un viegli karājas.Jūs varat arī pieteikties abpusējo līmlenti uz muguras montāžai.

IZTURĪGS STARPĪBA : Izgatavots no izturīga alumīnija metāla un sagriež ar noapaļotiem stūriem par stilīgu izskatu, mūsu iekštelpu un āra dekoratīvās sienas karājas pazīmes ir nerūsējošs un UV aizsargātas kas padara tos ideāli piemērots ilgtermiņa lietošanai un prieku.

GARANTĒTA IEGĀDĀTIES: Katru pirkumu nāk ar 100% Apmierinātības Garantija.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, vienkārši atpakaļ par pilnu kompensāciju.

ROKU darbs ASV: Mums ir ģimenes īpašums, biznesa North Carolina, kas lepojas ar izcilu klientu apkalpošanu un premium klases meistarība.

Onene1001ideias2021-03-31
"Excellent quality and great shipping!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti