3Pcs/noteikta 1,5/2/3L Pusdienas Kaste Pārtikas Siltāks Konteineru Svaiguma Saglabāšanai Siltuma Uzglabāšanas Kāzu svinības, Ģimenes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bufetes pārtikas siltāks, burbulis salmi, pārtikas attēlu rāmis, pusdienas kaste ar siltumu, hobot robots, pārtikas siltāks, bufetes tipa sildītājs, plastmasas box, elektriskā pārtikas siltāks, kaste storag.

    €124.10
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Eco-Friendly, Leakproof, Siltuma Izolācija

PIEZĪME -Mēs pārdodam to par 3 gabaliem noteikta 1,5/2/3L ar tādu pašu krāsu.Lūdzu, zināt, ka cena ir cena par 3 gab. - Produkts attēlu un gabarīti ir tikai atsaucei. - Sīku informācija ir accordana ar gala produktu.Ja jums ir kādi quetionsabout šo preci, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.

VAIRĀK INFORMĀCIJAS

■Cena

1.Mums ir vairumtirdzniecības veikalu , pirms veikt pasūtījumu ,lūdzu, sazinieties ar mums par pārsteidzoši labu cenu ,mēs sniegsim jums citāts failus.

2.Mēs gribētu, lai jūs pasūtīt vairāk preču, lai saglabātu jūsu piegādes maksa, un mēs nosūtīsim labu cenu ar daudzumu pasūtīto.

3.Piegādes maksa var būt diskontēti.

■Piegāde

1.Preces tiek nosūtītas pēc tam, kad saņemta SAMAKSA.

2.Lūdzu apskatiet savu ADRESI rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu.

3.Lūdzu, SAZINIETIES ar mums ASAP, ja jūs neesat saņēmis paketes 40 dienām

4.Ja jūs neesat saņēmis zemesgabala 45days , lūdzu, ļauj mums 3-5 darba dienu laikā par pārbaudes nepiegādāts paketes, pirms mēs jautājumu, jums kompensāciju.

■ Maksājumu

1.Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums pa TRADEMANAGER VAI e-PASTU, apstiprinātu cenu un citas detaļas ar mums.

2.Pirms laišanas pasūtījumu ,lūdzu, sazinieties ar mums noliktavā!

3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un piekrīt, ka darījums pirms pirkšanas.

■ Atgriežas

1.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.

2.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.

3.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.

4.Saņemot preces, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

■ Garantija

Mēs neuzņemas nekādu custom risku, ja tas viegli izraisīt jebkura pasūtījuma problēmu savā valstī, mēs iesakām jums izvēlēties citas piegādes metodes,tāpat kā, piemēram, Ķīna Post Gaisa,DHL.Ja jums ir nepieciešama ,lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

■ Atsauksmes

1.Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus .tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,lūdzu atstājiet labas atsauksmes, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

2.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem ,un vienmēr centīsimies jums palīdzēt.

3.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas .mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir , un būs, centieties, lai atrisinātu problēmas.

4.Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvēršanu un strīdu par vietu .Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

■Ar klientu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti