Augstas Kvalitātes Auto Cinka Sakausējuma &Silikona Atslēgu, Lietu Vāku Turētājs Priekš Mazda 3 Alexa CX4 CX5 CX8 2019 2020 Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lexus jumta spoilers, Mazda 6, Mazda 3, accesories mazda cx5, mazda cx5 accessary, piederumi mazda 3 galvenās lietas, logo mazda 3 bm, kontroles mazda 3 2019, frēzes virpas instrumentu, durvju mazda cx5 2018.

    €10.91 €24.25
  • Materiāla Tips: Iegremdējot Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

apraksts:

1.Aizsargā atslēgu no nulles

2.100% brand new

3. izgatavots no cinkotām sakausējuma un silikona

4. piemērots šāda veida atslēga.taustiņš nav iekļauts.Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu automašīnas atslēgu, ja patīk foto, pirms jūs kārtībā,paldies par jūsu uzmanību.jebkuru jautājumu pls sazinieties ar mums.

Atbalsta vairumtirdzniecības un Custom Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk atslēga vāciņu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs varam sniegt jums atlaidi un vairumtirdzniecības cenu, Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu dažādu Krāsu un stilu , lūdzu, sazinieties ar mums pārāk.Par kuģniecības 1. Mēs kuģis pasaulē ar Vilana.lv Saver Shipping , Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus , Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts ,Vilana.lv Standarta Piegāde.

Ja jums ir steidzami ,lūdzu, izvēlies, DHL ,UPS , TNT,EMS EXPRESS 2. Mēs apsolām, lai kuģis 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs apstiprināt maksājumu.Mēs nevaram kontrolēt piegādes laika, jo tas ir apstrādāta ar trešās puses pakalpojumu. 3. Bet kopuma nav ieradies uz paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums izsekot to un sniedz jums apmierinošu atbildi 4. Tur ir noteikta aizsardzības periods, par preču transportēšanu.Ja jūsu pirkuma aizsardzību laika nav daudz, mēs vēlamies paplašināt aizsardzību laiku un pārbauda, lai jūs.Jūsu nauda netiks pārskaitīta uz manu kontu.Atsauksmes par Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu apmierinātību, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. - Ja jums ir apmierināti ar mūsu iegādāties, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, un mēs nekavējoties jums pozitīvas atsauksmes. - Mūsu pirmā prioritāte ir, lai sazinātos ātri un efektīvi, ar mūsu klientiem.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums pirms atvēršanas strīdu vai atstājot atsauksmes.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti