Ir 2021. Modes Sieviešu Birojs Krāpšanas Zilā Gaisma Lielgabarīta Datoru Brilles Cat Eye Sieviete Zilā Gaisma Pretbloķēšanas Brilles Sakausējuma Rāmis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Sieviete, acu vīriešu rāmji, aun brilles sievietēm, prestigio ekrāns, optiacal brilles rāmis, sudraba rāmji, brilles, soolala kaķis brilles, zilā ir mierīga brilles, optiskās brilles mi, kompakts birojs zilā gaisma brilles.

    €1.52 €1.85
  • Dzimums: Unisex
  • Frame Material: Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: LJJ286
  • Lens Height: 50mmm
  • Lenses Material: Polycarbonate
  • Sertifikācija: CE
  • Lens Width: 54mm

Padomi:

1. Ar vienu roku noņemšanas sabojās pa kreisi un pa labi līdzsvars objektu un izraisīt deformācijas.Tas ir ieteicams, ka jūs turiet spogulis kāju ar abām rokām un noņemt tos, paralēli virzienos uz abām pusēm no vaiga.

2. Reizes atstāja templi, vispirms pieņemot un īstenojot to, kas nebūs viegli izraisīt deformācijas rāmja.

3. Ieteicams izskalot brilles ar tīru ūdeni un lietot papīra dvieli, lai absorbētu mitrumu, un pēc tam izmantot īpašas brilles auduma, lai mēģinātu salveti.Turiet rāmja malas stieple pusē noslaukot objektīvs un noslaukiet ar objektīva, lai novērstu pārmērīgu spēku, radot kaitējumu ar rāmi vai objektīvs.

4. Ja jūs neesat valkājot brilles, lūdzu, wrap tos ar briļļu lupatiņu un nodot tos brilles gadījumā.Pagaidu izvietošana, lūdzu, ņemiet izliektas virsmas brilles vērsta uz augšu, citādi lēcas būs viegli valkāt.Tajā pašā laikā, brilles, būtu jāizvairās no kontakta ar kodīgām vielām, piemēram, insektu repelentu, kosmētika, zāļu, un izvairītos no ilgtermiņa tiešiem saules stariem un augstas temperatūras.

J Lynn87212021-06-28
"Very nice, they cried to Mexico in 19 days. They look good quality."
Liverpol Lend2021-05-31
"it is not a model like it was on picture, but is ok"
Livinfree2222021-05-06
"Came very quickly, all as in the photo! Satisfied"
El Chara Stone2021-06-10
"Never came in very bad shopping experience I feel ripped off since they charged me and failed to comply I'm still in dispute."
Joseperrito2021-05-06
"Come in 20 days. The quality is amazing, for such money is just super. Im happy"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti