Silikona 9 Caurumi Maizes Cepšanas Panna Pelējuma, Renes Šokolādes Kūka Pelējuma mīklas Mīklas Shaper Maizes DIY Cepšanas Sīkrīkus

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: beisbola cimdu pa kreisi, Maize, olu vafeļu panna, maizes griezējs, zongzi, klaips panna, tirdzniecības konditorejas piederumi, maizes daļas, expresscard klēpjdators, maizes mašīnas.

    €3.18 €4.42
  • Cepšanas & Konditorejas Instrumenti Tips: Sīkfailu pelējuma
  • Materiāls: Silikona
  • Komplekta Numurs: 1
  • Modeļa Numurs: Kūka Pelējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Cepšanas & Konditorejas Instrumenti
  • Sertifikācija: CIQ
  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā

Specifikācijas: Materiāls:Silikona Krāsa:Random Forma:9-taisnstūra Dobumā Karstumizturīga temperatūra: -40 pēc Celsija ~ +230 Celsija Izmērs:(L)X(W)X(H)31.4X21X3.1cm /12.36"X8.27"X1.22"(appr.) Paketē Iekļauts: 1gab. * Maizes Pelējuma Pazīmes: -Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes. -Tas ir izgatavoti no silikona materiāla, kas pieņem FDA standarta, bez garšas, nav toksisks, putekļu izturīgs, resuable, non-stick, elastīgu un mīkstu, lai izmantotu. -Piemērots padarītu kūka, maize, pudiņš, želejas, gataviem pārtikas produktiem, šokolādi, utt. -Viegli demould un tīrs. -Ir droši izmantot krāsnis, mikroviļņu krāsnis, trauku mazgājamā mašīna un ledusskapis.Brīdinājums: -Pirms lietošanas: lūdzu, tīrīt un dezinficēt verdošā ūdenī. -Pēc lietošanas: lūdzu, tīrs un noguldījumu vietā, tālu prom no tiešiem saules stariem. -Pelējuma vajadzētu paturēt dzīvoklis cepšanas paplāte -Nav cep veidnē tikai.Paziņojums: Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Tarzanov19702021-01-30
"Delivery took less than 4 weeks. The product came intact, fully corresponds to the description. I haven't tried it yet. Thank you seller!"
Nabil Pondan2021-02-04
"The delivery was fast, very convenient for my bread."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti