2pcs set Vilnis Modelis Zivju Mēroga Auduma Lupatu Tīrīšanas Dvieļu Microfiber Koraļļu Samta Audumu Double Sided Dvieļu Jaunu Absorbēt Mazgāšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: virtuves lupatu, turētājs papīra dvieļu, pludmales dvielis, vienreizējās lietošanas uzvalku tīrīšana, roku tīrīšanas audums, zivju zvīņām audums, bambusa lupatu, kokvilnas dvielis, zelta galda salvetes, dvieli, pončo.

    €1.59 €2.65
  • Funkcijas: Tīrīšana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

ASV PIEGĀDE: Bezmaksas Piegāde visā Pasaulē: Vairāk nekā 29.99 asv dolāriem.Standarta piegādi Amerikas savienotās Valstis: (no 3 līdz 7 darba dienām ).Visi produkti tiek izplatīti ASV | Jautājumi?E-pasts: [email protected] tīru mājas vide rada tīrības uzturēšanu un komfortu.Noderīgs lupatu var uzlabot mūsu tīrīšana pieredzi un uzlabot mūsu ikdienas laimes indeksu.Padara uzkopšanu vienkāršu un efektīvu, jūs vairs to noraidīt.

Galvenās Iezīmes ✅ Unikālo Fiber Materiāls: Spēcīgs un ātrs, lai noņemtu netīrumus.Šķiedras biezums ir tikai 1/200 no matiem, bet tas var absorbēt putekļus, daļiņas vai šķidruma 7 reizes sava svara.Ūdens un eļļas var atdalīt ātri, un dažādas daļas tīrīšanas var pabeigt ar lupatu.

✅ Viegli Tīrīt: Uz salvetes ir pārsteidzošs pašattīrīšanās spēja, kas ir ērts, un laika ietaupījums.Tas nozīmē, ka, ja tas ir piesārņots ar dažādiem traipiem, jums tikai nepieciešams izmantot tīrīšanas šķidruma, lai novērstu traipus uz tā virsmas.

✅ Nekādas Pēdas: Stingri krāsošanas process, tāpēc, ka tas neradīs nepatikšanas decolorization un piesārņojumu, tīrot virsmas pants, un aizsargāt savu mīļoto mēbeles.

✅ Bagāts Izmērs : lielāka izmēra saglabā piepūles un viegli noņem lielu teritoriju traipus.Divi izmēri ir pieejami, lai apmierinātu ikdienas mājas uzkopšanas.

Dažādos gadījumos "viena auduma" vietā

"Galda piederumi & Virtuves piederumi un ierīces & Countertop" spēcīga ūdens absorbcijas spējas, palīdz sausa nekavējoties, lai novērstu baktēriju augšanu.Neatstāj nekādas pēdas, un aizsargāt virtuves piederumi, kā jauns.Liela izmēra nodrošināta ātrāka tīrīšana lielu platību.

"Auto" Tas palīdz tīrīt iekšā un ārā no auto ātri un labi, nesabojājot instrumenti auto, un locīšanas uzglabāšana nav aizņem daudz vietas.Specifikācijas Produkta Svars 25X25cm:35g 30X40cm:48g Produkta Izmēri

(L x W x H) 25X25cm 30X40cm Krāsa: Random Iepakojuma Saturs Vilnis Modelis Zivju Mēroga Auduma Lupatu Materiāla Šķiedras, Ņemiet vērā, Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti