50-500pcs radošo dzīvniekiem, uzlīmes, 1inch etiķetes atlīdzību uzlīme skolā skolotāja bērniem smaidiņu, kancelejas preces, uzlīmes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zvaigznes atlīdzību uzlīmes, korejiešu skolas stacionārā, nospiediet ziedu uzlīmes, sienas uzlīme, liela atlīdzība uzlīmes, klasē dekori, uzlīmes smaidiņu, uzlīmes smaidiņus smaidiņu, gudrs uzlīme, t krekls skolotājs.

    €0.73 €1.81
  • Materiāls: Papīrs, Uzlīmes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: QY530A

produkta informācija

Bērniem Motivācija Uzlīmes: Skolotāju vērtējuma palīgs studentiem mūsdienu digitālajā laikmetā.Izmantojiet šo atgriezenisko saiti, lai pievienotu daži nojauta uz viktorīnas un klases materiāliem un apbalvot skolotājus par spēku uzlīmes.

Unikālo dizainu: Katrā iedvesmojošu uzlīmes pieaugušajiem un bērniem, kas nāk ar 300 même uzlīmes neatkarīgu dizains 8 veidu cute dzīvnieki, kas dod iedvesmu un iedrošinājumu.Katra uzlīme ir 1 collu diametrā un ir ideāli piemērots studentiem un kolēģiem izmantot testus, esejas, disertācijas un ziņojumus.

Piemēroti visu vecumu un vecuma: Visu atlīdzību uzlīmes skolotājiem ir piemēroti mācību vidi no bērniem pusaudžiem pieaugušajiem!Tikai mizas katru uzlīmi no papīra un ielīmēt to!Mēs garantējam, ka šīs skolotāju même uzlīmes ir būtisks instruments, lai skolēniem vienā klasē.

Veicināt un atalgot jūsu studentiem: Jautri un pozitīvi, labus saukļus plus pozitīva pastiprināšana ir ideāls atlīdzību par labu darbu!Studentiem būs pateicīgi par šīm tēmām un jautri même uzlīmes skolotājiem mūsdienu digitālajā laikmetā!

Ideāls dāvanas: Šo iedrošinājumu uzlīmes ir ideāls dāvanas pasniegšanas draugiem vai darba kolēģiem.Mēs garantējam, ka viņi parādīs smaidu uz studentu sejas un palīdzētu izveidot savienojumu ar klasi!Tie var arī kalpot kā iedvesmas uzlīmes pieaugušajiem!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti