5gab Skaisti Mākslīgie Peoniju Ziedi Zīda Dāliju Pušķis Rudens Apdare, Mājas Kāzu Hydrangea Viltus Ziedu Galda Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: artifici ziedu, amarillo, ziedu dekori, svētku, kāzu dekori, bezmaksas piegāde guļamistabai galda lampa, kāzu dekorēšana telts, hydrangea, ins mākslīgie augi, mākslīgie dekori, ziedi, līgavas.

    €2.07 €3.51
  • Veids: peonija
  • ziedu stils: Ziedu Pušķis
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • Krāsa: balta, rozā, dzeltena šampanieti zaļa
  • Stils: Ziedu
  • Godu: Kāzas, Kāzu Mājās Partijas Apdare
  • Izmantošana: Divi simti desmit tūkstoši pieci simti pieci
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Tenvity
  • Visā Garumā par: 24cm/9.44 collas
  • Materiāls: Zīda
  • Modeļa Numurs: TH385TT

5gab Skaisti Mākslīgie Peoniju Ziedi Zīda Dāliju Pušķis Rudens Apdare, Mājas Kāzu Camellia Viltus Ziedu Galda Dekori

Visu garums aptuveni 24cm/9.44 collu cenu lapā ir cena par 5gab/daudz.

Krāsa: 7 krāsas par savu izvēli Pacakage: 5gab/daudz, (tikai ziedu, ne vāzē) Ja jums ir nepieciešams, vāze, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas Ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties Vilana.lv Standarta piegādi vai ePacket, tie būs ātrāk. 1. "Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" un "Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu" Nav sekošanas informāciju 2. "Vilana.lv Standard Shipping" vai "ePacket" vai "China Post Air Mail" ir sekošanas informāciju. 3. Lūdzu, nav iedomājieties apjomu preci, konkrētu izmēru, ir skaidrots lapā.Lūdzu, uzmanīgi pēc tam iegādāties.Paldies

Piezīme: 1. Visas mūsu produkts ir custom roku darbs, tādēļ mēs nevaram darīt katra paša izmēra.Tāpēc mūsu mērīšana, tikai informatīvs raksturs 2. Galvenais šī produkta ir manuāli uzstādīt.Ja to nomest, ievietojiet atpakaļ tas 3. Tas ir normāli, ja stumbra saņemta produkts ir izliekts.Kātiņš ir veidots no dzelzs stieples, kas var smilga un iztaisnot būs.Un tas ir, lai izvairītos no pārduršanu iepakojumu transportēšanas laikā. 4. Krāsu nosaukšanā teksta krāsu iespējas ir tikai atsaucei Pls pārbaudiet rūpīgi savu piegādes adresi un informāciju, lai jūs varētu saņemt savu labu laiku.

Kuģniecības un atgriešanās politiku Mēs parasti apstrādā pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 2. Ķīnas ziņu parasto mazo maisiņu plus.Kad iepakojums lapas, Ķīnas, tā nevar izsekot.Lielākā daļa valstu ir par 20-60 dienas. 3. Ķīnas ziņu reģistrētu aviopastu, ir aptuveni, lai ņemtu 15-60 dienas, un var izsekot lielākajā daļā valstī. 4. Ieteicams piegāde: Vilana.lv standarta piegādi - stabilāka, drošāka un ātrāka. 5. Mēs arī sniegt DHL, UPS, EMS un citu kurjeru pakalpojumi.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, vai lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs būsim ļoti pateicīgi, (projekta apraksts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, transportēšanas laiks ir 5 zvaigznes). 2. Ja produkts saņemta, ir bojāta vai stils ir nepareizi, lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes pirmkārt, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar un atrast labāko risinājumu, jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: Alipay(darījuma),Kredītkartes tiek pieņemtas.

J: Kad būs, lai nosūta?

A: Mēs kuģis lietas no iekšienes 3days pēc tam, kad esat veicis maksājumu.(Brīvdienu, izņemot gadījumus).

Q: Dropshipping un vairumtirdzniecības

A: 1. Mēs piliens kuģa visur pasaulē.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums. 2. Mēs piedāvājam labākās vairumtirdzniecības cenas un ieteiks labāko preces.

Fatinaaligusaci2021-06-07
"Flowers very nice color a little lighter as pictured. przyszly very quickly."
Srb7nq232021-06-15
"Looks like faux plants but I like the color"
Leox 22 Piscis2021-07-05
"Precious"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti