NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD diska PCIe x1 converter kartes adapter PCIe x1 M. 2 Jaunas Ielidošanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 2 tb ssd m.2, skrūve ssd, pci express x1, nvme usb, pcie stāvvada, m2 sata, m2, sd pci e, 1 tb m.2, mini pci e.

    €1.92 €2.79
  • Sertifikācija: Nav
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: HUXUAN
  • Modeļa Numurs: NGFF UZ PCIE X4 adapteri
  • Veids: Kabeļa Adapteris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

46902 1.Šis adapteris karte atbalsta tikai cietvielu cietā diska PCIE X4 transporta protokolu M. 2 NGFF saskarni (ir tikai viena atšķirība cietvielu cietā diska) un cietvielu cietā diska PCIE X2 transporta protokols (šāda veida cietvielu cietā diska ir divas saskarnes, bet transporta protokols ir PCIE X2,Lūdzu, pārliecinieties, lai atšķirtu starp abām spraugām arī ir SATA transporta protokolu, lūdzu, pārliecinieties, konsultējieties ar savu oficiālais cietvielu cietā diska klientu apkalpošanas, saprast, cietā diska pārraides protokols, nopirkt nepareizu netiek izmantots.

2.Pārsūtīt kartes pārvērš M. 2 NGFF cietvielu cietā diska PCIe X4 vai PCIe X2 interfeisa protokolu uz PCIE X1 interfeisu uz desktop mātesplatē.Tas ir galvenokārt izmanto, lai partijas testa firmware upgrade cietvielu cietā diska vai avārijas izmantot, kad daži pamatplatēs ir nepietiekama PCIe X4 interfeisu.SSD ar šo adapteri kartes nevar palaist pilnu ātrumu!Ievietojiet PCIE 3.0 c slots mātesplati, cik vien iespējams.Ja jūs ievietojiet PCIE 2.0 vai 1.0 PCIE slots, ātrums ir ļoti lēns!

3.Šis produkts ir PCIE X4 3.0 vai PCIE 3.0 X8 vai PCIE X16 3.0 slotu ievietotas mātesplates, tas ir, grafikas kartes slotā uz mātesplates, nav nepareizi ielikt PCI slots, slots var ierakstīt mātesplati, adapteri, izņemiet atmiņas karti un jūsu cietvielu cieto disku!

4.M. 2 NGFF cietvielu cietā diska PCIE X4 transporta protokolu, var iedalīt AHCI protokolu un NVME protokolu.Windows 7 nevar atpazīt NVME protokola ssd cietā diska.Tas ir īpaši pamanīju!

Ietver:

1 x NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD diska PCIe x1 converter kartes adapteri,

1 x Full augstums stiprinājuma, ar skrūvēm

Vovan4ikakbyre2021-07-05
"I'm very satisfied"
Josh Latoski2021-07-05
"I'm very satisfied"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti