97cm Mazo Bagāžnieka Zvejas tīklu Teleskopisko Salokāms Izkraušanas Neto Alumīnija Sakausējuma Rāmis Mazo Karpu makšķeres Neto

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kombinezoni ar krūšdaļu augstas kvalitātes, teleskopisko izkraušanas neto, neto pole, maize tārps zvejas, galvas apsējs bērns, karpu zivis, bagāžnieka locīšanas zvejas tīklu, zvejas tīkli telescoping, Auto Tīrītājs, fin sērfot.

    €15.06
  • Izvelkams vai Ne: Jā
  • Dziļums: 30cm
  • Mezglu Tips: Dubultu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Zivju Neto
  • Stils: Multifilament
  • Sertifikācija: Jā
  • Garums: 97cm
  • Acs Izmērs: Mazā Acs
  • Positionable vai Ne: No
  • Biezums: manual measure
  • Ar Līmēšana vai Ne: No
  • Plastmasas Tips: ABS
  • Produkta Tips: Zvejas Tīkli
  • Veids: Roku Neto
  • Zīmola Nosaukums: runature

Specifikācijas:

Nosaukums: RUNATURE Zvejas tīklu

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma, ABS plastmasa,Neilons

Svara jauda:5kg/11lb

Max Garums:97cm/38.19", kuru kopējais garums

Iepakojuma Svars: 345.9 g/12.20 oz

Krāsa: Sarkana

Iepakojuma Lielums: 42x19x5(cm)/16.54"x3.74"x1.97"

Funkcijas:

1.Īpaši vieglas.Augsta Blīvuma neilona sietu un alumīnija bagāžnieka pole padara to īpaši vieglas.Tas ir piemērots zvejas mīļotājiem, kam patīk zivis uz ilgu laiku.

2.Lieliska Kvalitāte: Augstas kvalitātes alumīnija pole padara RUNATURE zvejas izkraušanas neto izturīgs.Un buksēt-izturīgs ABS margas ir ergonomisks,kas dod mums labāku lietotāju pieredzi.

3.Augstas Tensity: RUNATURE zivju neto hops ir izgatavots no spēcīgāka, Alumīnija,kas ir pārāka un neomulīgs, lai saliekt.Augstas kvalitātes neilona sietu novērš fishhooks no savalkāšanos.Pieejama gan sālsūdens, gan saldūdens.

4.Viegli pārvadāt: Ar teleskopisko zvejas neto galvenais ir pieņemt Trīsstūrveida Konstrukcija, ar lielāku jaudu un stabilāka.Un galvenais ir saliekams, kas var salocīt uz maza izmēra, viegli pārnēsājams un uzglabāšanai.

5.Nav Absorbējošs pārklājums pasargā tīklu no ūdens izsīkšanu, baktērijas vai smaku absorbēšana.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Par Sūtījumu:

1.Visas preces piegādā 48 stundu laikā pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.Lūdzu, pārbaudiet savu adresi rūpīgi, sīki adrese, ietverot pilsētas nosaukumu, ielas Nr. pasta kodu un tālruņa ir nepieciešams.

2.Kuģniecības laiks ir atšķirīgs atkarībā no dažādiem valsts un nosūtīšanas metodi.Parasti, pakete var tikt piegādāta 30 darba dienu laikā.Ja jums ir kādi pieprasījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms nosūtīšanas, mēs vēlētos izmēģināt mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar labāku risinājumu.

3.Ja jums nav saņemt paketes 45 darba dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka mēs varam atrisināt šo problēmu labāk.

4.Muitas un nodokļu pieņems pircējam, ja tie ir radījis importa valstī.

Par Atgriešanos un Pieprasīt:

1.Mēs piedāvājam "Preču Atgriešanas bez Iemeslu dēļ" pakalpojumu mūsu klientiem.Lūdzu saglabāt oriģinālo iepakojumu un, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem.

2.Izsekošanas skaits ir nepieciešama pēc tam, kad jūs sūtīt paketes atpakaļ pie mums.Mēs pilnībā atmaksāt jums pēc tam, kad mēs saņemam atpakaļ paketi, jo mums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka produkti ir pavisam jauna.

3.Kuģniecības maksa tiks veikti ar mums, ja produkti nav tā, kā aprakstīts.Par pircēja iemesla dēļ, piemēram, nepareizi pasūtījis, izvēlēties nepareizu krāsu vai izmēru, nav nepieciešams vairāk, atgriešanās pastmarkas jāņem pircējs.

Par Atsauksmes:

Kā pārdevējs, kura mērķis ir sniegt labāko iepirkšanās pieredzi, lai mūsu klienti, jūsu atbalsts būs liels iedrošinājums mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un klientu apkalpošanas, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes.Tāpat, jums būs ļoti appreciated, ja jūs varat sazināties ar mums pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Par Pārdošanas Pakalpojumus:

Jūs varat sazināties ar mums pa TradeMessenger un E-pastu, mēs sniegsim jums atbildi 24 stundu laikā.Mums ir profesionāla komanda, lai darīt pēcpārdošanas pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi pieprasījumu un jautājumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti