Elektriskās Nagu Šķēres Un Nagu Failu, Elektronisko Manikīrs Pedikīrs Līdzeklis Nagu Clipper Zaļā Krāsa Meitenēm Zēniem Dāvanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: doll tilda, lupatu lelle, elektriskie rokas trimmeris, govs mīksto rotaļlietu, mazulis, Nagu Apgriešanas Mašīna, e fails, nagu clipper akrila nagiem, lelle gulēt, āboliņš plīša.

    €5.50
  • izmērs: 6.5*21.5*17cm
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: MOONBIFFY
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Nagu Clipper
  • Pieteikums: Pirkstu, Toe
  • Modeļa Numurs: YF615

Aizzīme:

1. Elektriskās nagu šķēres un nagu failu, tiek apvienotas vienā: elektriskais trimmeris ir droša metode, lai apgriežot nagus, kas ir ļoti piemērots veciem cilvēkiem un bērniem.

2. Melns, no vienas puses, un failu no otras puses, var apgriezt un polijas mazas cepures un nagus droši un ātri, nesabojājot kutikulu un naga, un galva var noņemt.Tas ir arī viegli tīrīt.

3. Built-in LED indikators precīzi var apgrieztām: Efektīva izmantošana tumsā, jūs varat aplīdziniet jūsu nagus, kamēr guļ, mīksta čukst būs ne pamosties, guļ bērni.

4. Ergonomisks dizains: Paredzēti, lai viegli un nesāpīgi izmantot naglas, atšķirībā no jūsu novecojusi rokasgrāmata nagu šķēres.

5. Rotējošo asmeni: slīps asmens griežas pie 500RPM, apgriežot nagus, no vienas puses, un apgriežot nagus, no otras puses.Powered by 2*AA baterijas (nav iekļauts), dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Valentīna Diena vai jebkuras citas reizes, šī ir laba dāvana ģimenei.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: elektriskās nagu šķēres

Produkta materiāls: ABS

Produkta izmērs: 9.5*6*2.5 cm/3.74*2.36*0.98 collu(Apm.)

Vienu neto svars: 85.g

Barošanas avots: 2 * AA baterijas (nav iekļautas)

Krāsa: zila

Paketē iekļauts:

Elektriskās nagu šķēres * 1, suka * 1

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti