Koka Trušu Zīdaiņu Pārtika, Trauki Plāksnes Bērnu Barošanas Ēšanas Komplekts Bērniem, Bērnu Servies Galda Piederumi, Bļoda Cilindrs Renes Assiette 1.20

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrieši koka bļoda, , plate trusis, Tauriņu, 12 gab keramikas plate set, pārtraukums servis, bļodā plate bērniem, gulbis plate bērniem, vīriešu kaklasaite, dinner plate set 4 pcs, porcelāna trusis.

    €12.76 €16.15
  • Tehnika: Citi
  • Ražošana: Citi
  • Modelis Tips: Citi
  • Jauda: 1L
  • Materiāls: Koka
  • Daudzums: 1
  • Modeļa Numurs: vakariņas plate
  • Sertifikācija: CIQ
  • Iezīme: Noliktavā, Eco-Friendly

Premium Materiāls: koka plāksne ir izgatavota no kaučuka koka, kas ir ļoti ilgtspējīgu tropu cietkoksnes.Katrs gabals ir devis skaidru lakas apdari, lai izceltu koka ir silts krāsu un individuālo marķējumu.Tātad, koka plāksnes var izmantot bērni droši.

Ideāls Zīme: koka plāksnes darbojas ar dip mērci porcelāna bļoda ir lieliska sīkrīku, lai kalpotu uzkodas.Un plate ir ideāls ēdiens pārtikas produktiem, lai tos ēst ar mērces, piemēram, šķeldas, načo, siers, rieksti, aukstā gabali vai saldumus.

Praktisku Izmantošanu: uzkodu, kas apkalpo plate strādā ar garšvielu trauka, lai nodrošinātu uzjautrinoši maltīti ikvienam, it īpaši bērniem.

Soda Kuģiem: Mūsu handcrafted koka paplātes ir stilīgs papildinājums jebkurai galda vai virtuves.Bagātīgi pītu, gumijas, koka, padara plāksnes vienmērīgai, tēlniecības, kas apkalpo essentials, izklaides jūsu bērniem katru dienu.

Smalks Dizains: Ar plāksni, būs ne vairāk īgnu no šķeltiem ēdienus vai nepatīkamas skaņas.Dabīgā koka plāksnes padarīs bērnu ēdināšana vieglāk nekā jebkad,un gudrs un smaidiņu vārda trušu plāksnes vienmēr piesaista bērnu uzmanību.Plāksni un piedāvā saprātīgu nodalījumā, lai palīdzētu bērnam, lai baudīt gardu maltīti.

Ideāls Sīkrīku: plāksnes ir liels iegūt kopā ar draugiem un ģimeni.Gudrs trušu formas plāksne piebilst, jautri, lai jūsu dzimšanas dienas, rezidentiem puse, bērni tēmu puse vai jebkura veida īpašu notikumu jūsu dzīvē.Tā ir arī lieliska dāvana, vienkārši aptiniet to uz augšu, un jāuzrāda tā, lai jūsu bērni vai vecāki.

Iepakojuma Saraksts:

Bērniem Plāksne * 1

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti