2 Gabali Melna Pulēta Ferīta Magnētiskā Bumba ar Diametru 33 mm Magnētiskās Lodītes Pieaugušo Biroja Dekompresijas Rotaļlieta Puika Magnēts Dāvanu karstā

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: blīvi lapa, neodīma magnēts bumbu, neodīma magnēts, magnēts gumijas, tukša magnētiskā, magnētiskā žokļa čaks, magnēta kārta, 5mm bumbu magnēts, skaļruņu portatīvo magnēts, spēcīgs magnēts.

    €14.89 €24.82
  • Pieteikums: Skaļruņa Magnēts
  • Kompozīta: Ferīta Magnētu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: Bumbu, DISKU
  • Modeļa Numurs: Y30-D35
  • Veids: Pastāvīgs
  • Sertifikācija: Nav
  • Ar Caurumiem: No

Funkcijas :

1. Stress atvieglojums, rotaļlietas: spēles tā, lai atbrīvo stress no jums, un saņemt to izklaide, kad jūs esat aizņemts darbā ar lielu spriedzi.

2. Fidget rotaļlietu-Tā ir ārstnieciskā vecākiem, bērniem un pieaugušajiem ar aspergers un jautri rotaļlieta distrack viegli tos no spēles uz datora.

3. Radošais rotaļlietu-Pieņemšanas vecākiem, bērniem un pieaugušajiem, smadzenes, lai domātu par to, kā veidot, liek jums justies produktīvu un vairāk enerģisks.

4. Galda Dekorēšana: Unikāla forma, kas izgatavotas ar sevi ir pievilcīga ainava uz jūsu galda, un tā ir labākā dāvana ģimenēm, draugiem un kolēģiem.

5. Audzēšanas spējas: Mācīšanās, izmantojot spēlēt, palīdzēt bērniem mācīties skaitīšanu un plakanas vai ģeometriskā modelēšana būvniecība.Vienkārši ļaujiet iztēli palaist savvaļā.

Apraksts :

Tur ir bezgalīgas kombinācijas.Tas nav viegli, bet līdz jūsu pacietību un creativeness.Uzlabot savu intelektu un iztēli.

Specifikācijas :

Krāsa:melna

izmērs:33 mm diametrs

Materiāls: metāla

Process: Galvanizācijas

Amats: Dekorēšanai

Piezīmes :

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Magnēta bumba ir spēcīgs magnētisms.Bērni, kas jaunāki par 14 gadiem, jābūt uzmanīgiem, lai novērstu to, ka rokas no notveršanas.

Youradorablegirl2021-07-14
"Good"
Seether5732021-07-10
"Gifts for children! nice!"
Gulsum Okten2021-07-09
"Can create a lot of beautiful shapes.Nice!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti