4GAB Metināšanas Magnētiskais Turētājs Multi Angle Lodēt Bultiņas Spēcīgu Magnētu Šuves Fiksāžas Positioner Autonoma Locator Rīku Ferīta Saimniecība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: magnwtic metināšanas turētājs, kvadrātveida magnētiskā, rc tools hex screw driver set, metināšanas puses, magnētiskā stūra ēka, turētājs šuves, strong magnet positioner, amp skava, metināšanas magnēts, šuves magnēti.

    €13.46 €22.43
  • Sertifikācija: CE
  • Zīmola Nosaukums: SIXIRON
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ja jums ir nepieciešama citu Magnētisko Metināšanas Turētāji ar stiprāku sūkšanas, lūdzu, noklikšķiniet uz šī attēla, lai iegādātos.

Specifikācija:

Materiāls: ferīta

Fiksēto leņķis: 45 ° 90 ° 135 °

Maksimālais pull-off spēku(apm.): 28LBS (12.5 kg)

Izmanto: aparatūra, apdares un dzelzs metināšanas pozicionēšanas būvniecības nozarē

Funkcijas:

-Vairākos Rakursos: Ar vairākiem leņķiem, īpašnieks var izmantot, 45 °, 90 °, 135 °.

-Efektīvu Darbu: Ar spēcīgu pakalpojumu un precīzu pozicionēšanu, turētājs ir labi pozicionēšanas / fiksācija / leņķa mērīšana / vienā ierīcē.Ar spēcīgu iesūkšanas, tas maks darbu efektīvāku.

-Pielietojums: Izmanto metināšanas, lodēšanas, cauruļvadu montāža, montāža, magnētisko pick-up rīks, utt.

Iepakojuma Saraksts:

4× Metināšanas Fiksāžas

Piezīme:

1. Par piegādi Mums ir modernizētas piegādes metodi un loģistikas savlaicīgums ir ātrāk nekā pirms tam.Ja jūs neesat saņēmis preci, lūdzu sazināties ar mums tieši, un mēs sniegs jums labu risinājumu. 2. Par lielums Lielums šis produkts ir maza, lūdzu pārbaudiet izmēru uzmanīgi, pirms pasūtījuma.Ja jums ir nepieciešams lielāks izmērs, jūs varat tieši sazināties ar mums, vai iet uz veikalu, tieši izvēlēties piemērotāku izmēru. 3. Par metodi mērot maksimālo stiepes spēku Maksimālais pull-out spēkā mērīšanas metodes nav, cik kilogramu produkta, var būt tieši sūkāt augšu, bet tiek pārbaudīta saskaņā ar mūsu video metodi.Tas ir mēra vertikālo pull-off spēkā, un tests ir spēks, kas ir lēnām audzis, līdz tā tiek atbrīvota.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti