300ml Izsmalcinātu Portatīvo Vannas Ziepes PET Pudeles Uzglabāšanas Pudele Nospiediet Sūknis Sub Pudele Želeja, Losjons, Šampūns Dozatoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: šampūns bottl, bottl ūdens, pirkstu pēdu, roku ziepes, mākslīgās loc, plastmasas mēģenē, dzintara ziepes, pudele losjons sūknis, skaidrs, zīmogs, dīzeļdegvielas sūknis.

    €0.19 €0.29
  • izmērs: 300ml
  • Gabalu skaits: Viena Vienība
  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Krāsa: brūna, zaļa

Par produktu:

1. Aizpildīt savu iecienītāko ēterisko eļļu maisījums, un izmantot to kā body spray, mitrinošs migla, māja smaržas vai kukaiņu atbaidīšanas.

2. Pārsūtīt šķidrumu no plastmasas pudeles, kas iegādātas veikalos, lai radītu daudz skaistu noskaņu jūsu vannas istaba un viesu istaba, vai tos izmanto virtuvē, nevis no plastmasas pudelēm, kas var iegremdēt kaitīgas ķīmiskas vielas, pārtikas produkti.

3. Šīs pudeles fit jūsu rokas perfekti, un tajā pašā laikā viņi ir pietiekami lieli, ka jums nav nepieciešams piepildīt tos bieži.

4. Izskatās profesionāli un pievilcīga, un tā tiek glabāta kārtīgi.

5. Tostarp hermētiskam, melnu, spēcīgu izraisīt augšpusē, kuru var pielāgot, lai iegūtu stabilu ūdens plūsma, gaismas un miglas vai ūdens plūsmas.

6. Ilgi caurule, savienota ar izsmidzināšanas ierīce sasniedz apakšā pudeli, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir celta, lai pēdējais piliens.

7. Lielisks veids, kā uzglabāt un saglabātu mājās losjonus, smaržas un ēteriskās eļļas.

8. Katra pudele ir pārbaudīta attiecībā uz sūcēm.

Piezīmes:

1. Rokasgrāmata mērīšanas pielaide ir 2-5g.Lūdzu, nav prātā jūsu nomaiņa.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies ļoti daudz!

3. ARTIKULS krāsa ir produkta krāsa

Paketē Iekļauts:

1 *300ML losjons pudeli

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti