Čuguna Tējkanna Verdoša Ūdens, Padarot Tējas Podi, Sadzīves Tējas Tetsubin Tējkanna Melns Klasisks Stils Japāņu Dzelzs Pudele

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: japāņu stila podiņu, japāņu stila izkārnījumos, teapot vintage, japāņu stilā dokumenti, teapoy, Ezcap, zvaigzne ieroci, hydra lego, 4k monitors, japāņu tējkanna.

    €28.28
  • Jauda: 801-900ml
  • Materiāls: Čuguna
  • Zīmola Nosaukums: SJZMICAI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Čuguna Tējkanna Verdoša Ūdens, Padarot Tējas Podi, Sadzīves Tējas Tetsubin Tējkanna Melns Klasisks Stils Japāņu Dzelzs Pudele

- Veselīgu čuguna materiāla, inwall nav laka, papildināt Fe elements.

- Ar Nerūsējošā Tērauda Sietiņu, fliter tējas lapas efektīvi.

- Izcelsme: Ķīna

- Skaļuma Izvēli: 1200ml, 900ml, 600ml, 300ml (tīrs rokasgrāmata pasākums ar nelielu kļūdas)

- Drošs Iepakojums.

- Daudzums: vienas tējkannas

Piezīme:

Piezīme: čuguna tējkanna bez pārklājuma, tas ir ļoti veselīgs un papildināt dzelzs elements, bet tas ir viegli, lai rūsa, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izmantotu un uzturētu pareizi.Mēs nevarēsim pieņemt jebkuru prasību, jo rūsēšanu pēc tam, izmantojot.

Lietošana un Apkope

1. Paturēt iekšpusē tējkanna sausa.Pēc tam, izmantojot katru reizi, ielieciet tukšu kasi par mīkstu uguni, lai padarītu mitruma sausa.Lūdzu, nav uz vāku līdz brīdim, kad tējkanna ir auksts, gadījumā, ja mitrums ir pa kreisi.Pārliecinieties, ka jāpatur prātā: Tējas ūdeni nevar palicis čuguna katlā uz nakti.

2. Čuguna tējkanna būs sarkani plankumi pie inwall pēc tam, izmantojot 5 dienas, balts incrustation notiks pēc tam, izmantojot 10 dienu laikā.Jūs varat izmantot, parasti tik ilgi, kamēr ūdens nav duļķains, pls nenoņemiet šīs lietas, tas pasargās jūsu tējkannu, un nav slikti, lai organismā.Izmantojot ilgu laiku, dažus elementu tējas lapu un dzelzs būs samaisa kopā un forma aizsargājošu slāni pie inwall no tējkannas, tas būs pretoties rūsēšanu.

3. Ilgu laiku nav izmantota, ir nepieciešams, lai saglabātu to, lūdzu, pārliecinieties, ka tur nav mitrumu, pa kreisi, un tad ieliec polietilēna maisiņā, lai izturētu mitrumu un putekļiem ārā.

4. Ja tā rūsa, jūs varat izmantot mīkstu birsti, lai iztīrītu rūsas, tad ielieciet dažas citrona šķēles uz pot, atkārtojiet boling ūdens 2-3 reizes, kamēr rūsa pazūd.Vai, jūs varat izmantot ūdeni no veļas rīsu, etiķis, sīpoli utt.lai tīra rūsu.

VEIKALA GARANTIJU

Mēs garantējam labāko produktu kvalitāti.Mēs apsolām būt atbildīgi par katru paketi, mēs nosūtīt.

PIEGĀDE

Jūsu pasūtījums tiks apstrādāti 1-5 darba dienu laikā kopš maksājuma.Un mēs augšupielādēt izsekošanas numuru jums.Ja jūs neesat saņēmu savu sūtījumu, bet piegādes termiņš tuvojas, lūdzu, jautājiet mums, lai paplašinātu piegādes datumu.

KOMPENSĀCIJAS UN ATGRIEZTIES PLICY

Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt preces ar jums, ja tev nosūtījām nepareizu preces, vai tas bija zaudētas vai bojātas tranzītā.Katru jāatdod, pamatojoties uz pierādījumiem (foto).

ATSAUKSMES

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes), ja jums ir apmierināti ar savu pirkumu.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dodiet mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, un mēs cenšamies, lai kalpotu jums labāko!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti