Par SHAREMORE Smart Aproce Ķēdes Rotaslietas Sievietēm Lady Piekariņi Neatliekamās Tālvadības Selfie Magnētisko Bezvadu Uzlādējamais Waterpr

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aproce displejs, aproce turētājs, Bohemian aproce, aproce homm, aproce, lai mazulis, aproce sievietēm, aproce mazulis, barcelet, kaklarota, aproce, aproce cristal.

    €34.03 €43.07
  • Aproces Veids: Šarmu Aproces
  • Saderība: Citi
  • Dzimums: Sievietes
  • Funkcijas: Citi
  • Metālu Tips: Nav
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sods vai Modes: Modes
  • Stils: MODERNS
  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • Modeļa Numurs: E56A2SS304517

Par SHAREMORE Smart Aproce Ķēdes Rotaslietas Sievietēm Lady Piekariņi Neatliekamās Tālvadības Selfie Magnētisko Bezvadu Uzlādējamais E56A

OOTDTY

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

1.Smart - Pat tad, ja tālrunis ir iestatīts tā, lai izslēgtu vai nav paziņojums šoks tālrunis, rotaslietas būs atgādināt jums, izmantojot vibrācijas flash, tāpēc jums nav garām svarīgas ziņas un zvanus.Ja aizmirstat, lai jūsu tālruni vai jūsu attālumā no tālrunis ir ārpus diapazona, rotaslietas, būs arī zibspuldze, lai par to atgādinātu.

2.Magnētiskā bezvadu lādēšanas - Ar magnētisko uzlādes saskarni, lai padarītu lādēšanas procesā vairāk stabila.Iebūvēts 10mAh uzlādējams Li-Polimēru baterija, Uzlāde var tikt pabeigta apmēram 50 minūtes, un to var izmantot vienu nedēļu, vai arī tā pēc vienas uzlādes (nedaudz atšķiras atkarībā no programmas).

3.Neatliekamās - Ja jums rodas negadījuma vai avārijas gadījumā, jums nosūtīs jūsu ciešanas informāciju (tostarp ģeogrāfisko atrašanās vietu) uz noklusējuma avārijas sazinieties ar nepārtraukti pieskaroties rotaslietas vēl ilgi vibrācijām.Vairākas kontaktpersonas, var iestatīt, tajā pašā laikā.

4.Tālvadības foto shot - Kad tālrunis ir ieslēgts, varat uzņemt fotoattēlu, kratot rotaslietas.Jebkurā laikā, jebkurā vietā, rotaslietas ir jūsu taimeri artefakts.

5.Lieliski saskan - Atbalsts ios/Android duālās sistēmas, tik ilgi, kamēr telefons atbalsta Bluetooth 4.0 tehnoloģijas, aizpildīt vienkāršu Bluetooth savienojumu var izmantot,.Rotaslietas un mobilos telefonus var strādāt trīs metri.

6.Paziņojums - smart gredzenu brīdinājumu par paziņojumu,šo ceļu,jums nav garām jebkuru zvani vai ziņas,pat tad, jūs varat ievietot tālruni somas.

7.Pieņem ieraksti kulons,radoša un stilīga,šī smart aproce šķiet smart aproce mūsdienās,bet tas var tikt luksusa rotaslietas, lai jūs varētu valkāt, tajā pašā laikā.

8.Ar šo rokassprādzi,nodrošina inteliģentu un vienkāršu dzīvi,arī lieliska dāvana jūsu draugiem.

Specifikācija:

Galvenais Materiāls: Sakausējuma

Tips: Smart

Krāsa: Kā bildes redzams

Barošanas Avots: Magnētiskā Bezvadu Uzlādējamais

Izmērs: Viens Izmērs

Garums: 2.7 cm(1.06 gadā)

Platums: 1.2 cm(0.47 gadā)

Viens-sānu Ķēdes Garums: 12cm(4,72 in)

Daudzums: 1 Set

Piezīme:

1.Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

2.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Rokassprādze

1 x Bezvadu Lādētāju

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti