400 ml Vienā Galvas Wall Mount Dušas, Vannas Mazgāšanas Losjons, Ziepes, Šampūns Izsmidzinātājs, Šampūnu, Krēmu, Dušas Želeju, Putas Sūknis Pudeles

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: turētājs ziepēm, virtuves mazgāšanas šķidruma tvertni, iztikt, graudaugu automatic dispenser, auto putu ziepju dozators, taisa ziepes, ziepju dozators n vintage, vannas istaba ziepju dozatoru un zobu suku turētājs, ziepju trauki dispensers, ziepju dozators elegants.

    €5.86 €13.02
  • Šķidro Ziepju Dozators Tips: Automatic Soap Dispenser
  • Zīmola Nosaukums: ISHOWTIENDA
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav
  • Iezīme: Šķidro Ziepju Dozators
  • Modeļa Numurs: Ziepju Dozators
  • Galvenais Materiāls: ABS

Sienas Piestiprināms Inductio Putu Ziepju Dozators Sadzīves veļas Mazgāšanas Roku Mazgāšanas 1000ML

Produkta Pārdošanas Punkts: Caurspīdīgs logs : Viegli redzēt atlikušās ziepes vienā mirklī, ērti piepildīt to laiku.Sienas, tvertni ar 400 ml tilpumu higiēnas piemērošanu, dezinfekcijas un kopšanas līdzekļi.

Materiāls: dozators sastāv no izturīga ABS, kas raksturo ietekmi pretestību, augstu cietību un aizsardzību pret koroziju.Augstas kvalitātes materiāli nodrošina baktēriju brīvu vidi.

Ūdensizturīgs: Papildu hermētiskam tehnoloģiju un ūdens pretestību, novērstu ziepju trauka ir uzbrukuši ziepes un ūdens.Paredzēti, lai novērstu sienu, viegli uzstādīt, un ietaupīt vietu.

Multifunktional: pie sienas piestiprināms ziepju dozators palīdz saglabāt nekārtības uz darba virsmas, lai noturētu šķidrās ziepes, dušas želeja, šampūns, utt.nvenient piepildīt to laiku.Sienas, tvertni ar 400 ml tilpumu higiēnas piemērošanu, dezinfekcijas un kopšanas līdzekļi.

Piemērojamas dažādu viskozu šķidrumu, piemēram, dezinfekcijas, roku dezinficēšanas līdzekļi, dušas želeja, šampūns, utt.

Specifikācijas: Tips: Automātiskais Ziepju Dozators

Materiāls: ABS

Tilpums: 400 ml

Barošana: 4 x AA baterijas (nav iekļautas)

Uzstādīšana: pie Sienas tipa

Izmērs: 9.5 × 9 × 18 cm / 3.73 x 3.54 × 7.07 gadā

Piezīme: Lūdzu, atļaujiet 0.5-1cm kļūdas dēļ manuālo mērījumu starpības Dēļ starp differentmonitors, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Nav noliec pudeli, uzstādot vai nomainot roku sanitizer.Ja ir maza šķidruma daudzumu izplūdē ir normāla parādība, noslaukiet tīri joprojām var izmantot kā parasti.Glabāt vēsā vietā, sargāt no tiešas saules gaismas vai siltuma avotiem.Saglabāt šķidrumu iekšpusē mašīna, tīra un brīva no citām lentes vai bloķēt piemaisījumus.Kad izjaucot, ja ir šķidruma tvertnē, aizliegts likt produkta plakanu, lai novērstu šķidruma plūst ārā un mērcēšanas motoru un plates, radot kaitējumu.Šķidrumam ir jābūt izlēja, pirms tā var būt pielikta.

Iepakojuma Saturs: 1 x pie Sienas piestiprināms Automātiskā Indukcijas Ziepju Dozators

Wi Amstutz2021-06-17
"Not recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti