Silikona Uzgalis Ūdens Soma, Adapteri, TPE Putekļu necaurlaidīgs Noņemams Savienotāju Ātri noņemams Ūdens Urīnpūšļa Izeju Hidrēšanu Pack Vārsts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 1l ūdens spiediens, ūdens soma, camelbak, mtb mugursoma, ugunskura statīvs, militry back pack, zils ūdens pūslis, ūdens pūslis, dzeramā ūdens maiss 3l, mini mitrināšanu mugursoma.

    €1.76 €3.20
  • Nosaukums: Ūdens Soma, Adapteri
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: TPU
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • sku: HM01062
  • Temperatūras diapazons: mitrināšanu Ūdens Maiss Adapteri
  • izmērs: 11.4cx4.5cmx4.5cm
  • Svars: 30g
  • Jauda: 1L

Silikona Uzgalis Ūdens Soma, Adapteri, TPE Putekļu necaurlaidīgs Noņemams Savienotāju Ātri noņemams Ūdens Urīnpūšļa Izeju Hidrēšanu Pack Vārsts

Funkcijas: 1. Izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, quick-release mitrināšanu un oklūzija, nodiluma izturīgs un mīksts.

2. Ārējais diametrs savienojums, kur dzeramā ūdens caurule ir ievietota ir apmēram 8mm.Pašlaik parasto 7*10 un 7*9.5 dzeramā ūdens caurulēm tirgū var būt saskaņota.

3. Quick-release mitrināšanu oklūzija ar putekļu vāciņu, var efektīvi aizsargāt quick-release mitrināšanu norobežojums no putekļiem.

4. Lietderība modelis ir kompakta struktūra, gaismas svara, nav aizņem pārāk daudz uzglabāšanas telpu, un ir viegli īstenot.

5. Faktiskais Mērķis: izveidot Savienojumu ar ūdens maiss ūdens caurules un izmantot to ar ūdeni, maisa.

Specifikācijas:

Nosaukums: CA Ūdens Soma, Adapteri

Materiāls: silikona uzgali, TPE putekļu vāciņa un korpusa savienotājs citiem POM

Svars: 23g

Izmērs: par 11.4 cm*4.5 cm/4.49*1.77 collas (platākajā daļā)

Iepakojuma Saraksts:

Ūdens Soma, Adapteri,*1

Piezīme:

1. Ja jūs nezināt, specifikācijas, ūdens maiss jums ir uz rokas, jūs varat izmērīt iekšējo diametru un ārējā diametrā) ar kalibru vai valdnieks.

2. Ja specifikācijas, dzeramā ūdens cauruļvadu, kas jums ir, nav standarta tirgū; iekšējais caurums ir pārāk plānas (mazāk par 7mm), kas var būt saspringts.

3. Ja iekšējais caurums ir pārāk biezs (vairāk par 7MM), jums ir nepieciešams, lai wrap dažas plastmasas plēvē un ielikt tā, un to var izmantot arī kā parasti.

4. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

5. Sakarā ar manuālo mērījumu, produkts ir kādu izmēru pielaides.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti