JUMBO ir 2021. riteņbraukšana valkāt garām piedurknēm uzvalks vīriešu elpojošs ātri žāvēšanas kalnu velosipēdu ceļu velosipēds pavasara un rudens velo krekls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bize, matu pagarināšana, tamborētas matu, Kaste Bize, kanekalon jumbo bize, matu pagarināšana, bize kanekalon, jumbo kanekalon, kaste pīt matus, matu kanekalon, matu jumbo, pīt matus jumbo.

    €22.03 €41.56
  • Materiāls: Poliestera, Likra, Spandex
  • Piedurknes Izmēra: Garas piedurknes
  • Pārdošanas Metodes: Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Riteņbraukšana Jersey Pad Stils: GĒLA Elpo Pad
  • Sezona: Pavasara/Rudens
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Bikses Materiāls: 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
  • Veids: Džersija Komplekti
  • Rāvējslēdzēja Garums: Pilna
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Svīteri Materiāls: 100% Poliesters

informācija

Džersija: 100% elpojošs sporta audums

Bloks: 19.D Gel Pad

Amats: silts / pretvēja

Īpašība

1.Izvēlieties augstas kvalitātes sporta elpojošs audums, saskaņā ar cilvēka ķermeņa projektēšana, izmantot piemērotus materiālus, lai saglabātu sausu un komfortablu.

2. Trīs kabatas aizmugurē dizains, vērtslietas var novietot.

Silikona anti-slip jostas var novērst ādas alerģijas un auduma slīdēšanu braucot ar velosipēdu.

19.D Gēla Spilventiņu Ar lielu elpošanas kapacitāti un antibakteriālas, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju un komfortu

Piezīme

Mēs varam sajaukt izmēru ar sevi, bet mums ir nepieciešams, lai atstāt komentāru

Piemēram, "XXL Svīteri un XL Bikses"

-----------------PIEGĀDE----------------- 1. Kuģniecības Laiks: 15-25 Darba Dienas Bezmaksas Piegāde Pa Pastu Pēc 7 - 15 Darba Dienas Ar Express Shipping (Tostarp DHL,EMS....) 2. Mēs Ceram, Ka Ierašanās Savu Posteni Uz Laiku, Bet Tā Kā Tas Ir Starptautisks Piegādes, Kuģniecības Laiks Ir Lielā Mērā Atkarīga No Kurjerpasta Kompānijām, Un Vietējās Muitas Nodokļi (Ja Piemērojams) Un Pilnīgi Ārpus Mūsu Kontroles, Kad Norīkošanu.Būtu Kādas Problēmas, Kas Izriet No Šī Sūtījuma, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums.Kā Mēs Cenšamies Nodrošināt Savstarpēju Un Pozitīvas Darījumi 3. Piegāde Ietver Arī Pasta Izdevumi, Apstrāde. 4. Izsekošanas Skaits Tiks Sniegta Tikai Par Reģistrācijas Kuģniecības 5. Parasti, Mēs nosūtīt 7 darba dienu Laikā, Kad saņem pasūtījumu. 6. Tiešsaistes izsekošanas sistēmas parasti atjauninājumi, kas ar 1-3 darba dienu laikā (Neskaitot sestdienas Un Svētku dienas) Pēc tam, kad saņemta Samaksa.Reti preces Un Liela apjoma Pasūtījumus Var Aizņemt Nedaudz Ilgāku laiku.

ATSAUKSMES:

Pēc tam, kad jūs recived preces, Pls mums dot Pozitīvu Atgriezenisko saiti, ja jums ir apmierināti ar mūsu kvalitāti.Pls arī jūsu augums, svars, krūšu, mūsu referecne.Ka Varat Palīdzēt Citiem Klientiem Izvēlēties Pareizo Izmēru.

Ja Kāds Neatbilst Vai Dusmīgs, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums Tieši Pirms Iziešanas Atsauksmes, Mēs Centīsimies Mūsu Labāko, Lai Atrisinātu Problēmu, Līdz Jūs Apmierina.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti