Mini Bag Sealer Elektriskie Siltuma Sealer Portatīvo Uzlādējams Magnētisko Aizzīmogošanas Mašīnas Virtuves Zvejas Kempings

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: siltuma sealer, plastmasas sealer, impulsu sealer, virtuves electricals tehnika, elektriskās iekārtas virtuves, automātiskā tray sealer mašīna, mini sealer, virtuves elektronikas, veļas mašīna mini, vintage veļas mašīna.

    €3.10 €4.08
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Modeļa Numurs: Mini Bag Sealer Elektriskie Siltuma Sealer
  • Sertifikācija: CIQ
  • Specialitāte Rīki Tips: Citi

Mini Bag Sealer Elektriskie Siltuma Sealer Portatīvo Uzlādējams Magnētisko Aizzīmogošanas Mašīnas Virtuves Zvejas Kempings

Funkcijas: 1. Ātri Blīvējums: Tas aizņem apmēram 3-5 sekundes bag sealer, lai sāktu apkuri.Ielieciet spilvenu, lai būtu noslēgti vidū un lēnām izvelciet to ar konstantu ātrumu.Portatīvo Bag Sealer izmantošanas principus karstā kausējuma blīvējuma, lai izkausētu lietas, starp skavas.Nav nepieciešams uzkarsē, pirms lietojat.Ar šo mini bag sealer, jūs varat to izmantot, lai atvērtu / zīmogs uzkodu pārtikas somas jebkurā laikā, vai sēž viesistabā, virtuvē vai skatīties TV.

2. Veselīgas Pārtikas Uzglabāšana: Ar bag sealer karstumā nav nepieciešams raizēties par to, konteineri noplūde vai atvēršanu, kuru rezultātā haoss vai pārtikas produktu bojāšanos.Izmantojot mūsu mini bag sealer, visi jūsu uzkodas un pārtikas drīkst mīksto, sausu un tur svaigi dienas.Bag sealer var noslēdz dažādu pārtikas somas saglabāt pārtikas svaigumu un garšu, un saglabāt grauzējiem un kukaiņiem no pārtikas, piemēram, uzkodas, čipsi, graudaugu somas, gaļas, sviestmaižu, augļu uzkodas, salāti.

3. Viegls un Pārnēsājamo: aprīkotas ar mini izmēra, veikt chip-bag sealer viegli ietilptu jūsu somā, lai veiktu, kur jums ir iepirkšanās, ceļošana, pārgājieni, kempings, vai veic citas darbības. .Izmērs mini bag sealer ir lite visa veida persona, kas patīk bērniem, pieaugušajiem un veciem cilvēkiem, var izvēlēties šo bag sealer, kā arī var lietot katru, kur.

4. Plaša Pieteikumi: Ātri blīves un samazināšanu .no vienas puses, ir izmantoti, lai uzsāktu savu maisiņu, jūs varat viegli zīmogs un atvērt savu nepabeigto uzkodas, lai saglabātu tos tīra un veselīga.portatīvo bag sealer un kuteris ir nepieciešams instruments, kam, piemēram, uzkodas un pārtikas maisu.Jūs var vienkārši nospiediet un velciet mini pārtikas griezējs visā soma.Pārsega dizainu, pārliecinieties, ka iekšējā augsta temperatūra, galvas blīvējums drošību, kad tas miega.Lieliska virtuve, makšķerēšana, tūrisma, ceļojumu un vairāk.

5. Ietaupiet Vietu: apakšējā magnētu dizains var būt tieši saistītas ar ledusskapi un citu dzelzs priekšmetu, kas ir ērts, un nav aizņem vietu.

Specifikācijas:

Nosaukums: Aizzīmogošanas Mašīnas

Izmērs: par 4*3.5*14.4 cm/1.57*1.38*5.67 jo

Materiāls: ABS + elektroniskie komponenti

Iepakojuma Saraksts:

Aizzīmogošanas Mašīnas*1

USB Datu Kabelis*1

Piezīmes:

1. Kad bag sealer ir ieslēgts, virsmas temperatūra apkures sloksnes ir ļoti augsta, un virsmas sakarst lietošanas laikā, lūdzu, neaiztieciet to ar rokām.

2. Lūdzu, ievietojiet produktu vēsā vietā pēc lietošanas, izvairīties no augstas temperatūras kontaktu.

3. Ja jūs gatavojas izmantot produktu, par 2 reizes, lūdzu, izslēdziet izstrādājumu 20 sekundes, un gaidīt, apkures elements, lai atdzist, pirms to izmanto.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti