IXF MTB Velosipēdu Kvadrātveida Caurumu Kloķa Chainwheel 104BCD 170mm Kloķa Ieroču Velosipēdu Crankset 32T 34T 36T 38T DECKAS Kārta Chainring

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: crankset mtb, crankset laukumā, oglekļa crankset, crankset, ceru, ka mtb groupset, velosipēds crankset, bicycl, ceļu satiksmes vienu crankset, crankset prowheel, bmx kloķa.

    €18.76 €31.26
  • IXF Kloķa: 170mm Garums
  • DECKAS Kārta Chainring: 32T 34T 36T 38T
  • Zīmola Nosaukums: JIANKUN IXF
  • Izmantošana: Kalnu Velosipēdi
  • Kategorijas: kloķa
  • Krāsa: melns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Preces Nosaukums: MTB Kvadrātveida Caurumu Crankset
  • IXF Kloķvārpstas Svars: par 582g
  • Materiāls: Alumīnija sakausējuma
  • Modeļa Numurs: MTB Kvadrātveida Caurumu Kloķa

Dropshipping Pakalpojumu

1. Mēs varam izpildīt pasūtījumu, izmantojot CSV &CRV*XLS lapas utt. 2. Mēs varam pieņemt Paypal, Payoneer vai Alipay maksājumu maksājuma 3. Mēs varam sūtīt izstrādājumu, lai klients tieši: nav rēķins, bez cenu birkas, nav reklāmas materiāls 4. Ātra piegāde ietvaros 24-48 Stundas un Profesionālās pakalpojumu 5. Mēs varam piedāvāt Vilana.lv Standarta piegādi vai citu nosūtīšanas veidu 6. Mēs varam piedāvāt lētākas cenas un labas kvalitātes produktu, produktu, kas nav tikai mans veikals

Vairumtirdzniecības Pakalpojumu

Mēs koncentrējamies uz ražošanas, attīstības un pārdošanas velosipēda detaļas.Mēs jāievēro princips "Reputāciju, pirmkārt, Augstākās Kvalitātes".Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu savu logo / iepakojuma vai padarīt vairumtirdzniecības pasūtījumu.Lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs, kas meklē ilgtermiņa attiecības ar jums, jo īpaši, velosipēdu veikals un velosipēdu grupā.Mēs mīlam āra sporta un riteņbraukšana.Lūdzu pievienoties mums!

Produkta informācija

IXF MTB Kvadrātveida Caurumu Kloķa Zīmols: JIANKUN Garums: 170mm Kloķvārpstas svars: aptuveni 585g BCD: 104/64mm Krāsa: Melna Materiāls: alumīnija sakausējuma Augstas izturības alumīnija sakausējuma materiāla, Izstrādāt darbu, lai uzlabotu izturību un stingrību.Matēta anodizing procesā.Iekšējā svara samazināšanas dizains.Saderīgs ar 8/9/10/11 ātrums Kloķa atbalsta pozitīvo un negatīvo zobi vienu disku un 44-32-22T / 42-32-24T trīs disku. 104BCD Kārta Chainring Zīmols: DECKAS Materiāls: alumīnija sakausējuma Krāsa: Melna Zobi: 32T 34T 36T 38T Svars: 32T(38g/0.08 lb), 34T(47g/0.1 lb), 36T(59g/0.13 lb), 38T(69g/0.15 lb)

Par chaineing, kas mums ir, sarkana, zila, zelta, violeta, zaļā krāsa.Ja jums ir nepieciešama citu krāsu Chainring, lūdzu, sazinieties ar mums.

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja ir kādas problēmas ar jūsu pakete pirms atvēršanas strīdu.Paldies par jūsu sapratni un atbalstu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, saprātīgā veidā, līdz brīdim, kad katrs klients ir apmierināts.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinātība ir vērtīgākā lieta, ko mēs sasniedzam.Ja kaut kas negaidīts notiek, mēs vienmēr esam gatavi kalpot jums un atrisināt to ar visvairāk saprātīgu risinājumu.Jums ir arī visvairāk laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā, visi ziņojumi tiks atbildēja 24 stundu laikā, mēs darīsim visu iespējamo, lai jums priecīga iepirkšanās pieredzi ar mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums PIECU ZVAIGŽŅU POZITĪVA(⭐⭐⭐⭐⭐) atsauksmes.Tas ir mūsu virzītājspēks, un tas arī var palīdzēt citiem klientiem atrast mūsu produktus un pakalpojumus, kas daudz pilnīgāk.Paldies par jūsu atbalstu.

Barsuk9922021-07-03
"Excellent quality, the product arrived as described. 
The seller was very patient and sent me the tracking number which I could not find and helped me solve the problem where to collect my package. 
Thanks for your professionalism and reliability."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti