Peldkostīms Sieviešu Peldkostīmi Sievietēm, Vintage Peldkostīmi Un Peldbikses, Peldkostīmu Ar Garām Piedurknēm, Peldēšanas Tērpi, Peldēšanas Kleitas Peldkostīms Sievietēm Pludmalē Valkāt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xss izmēra bikses.

    €14.87 €20.65
  • Atbalsta Veids: Stieples Bezmaksas
  • Dzimums: Sievietes
  • Modelis Tips: Raibs
  • Viduklis: Vidus Jostas
  • Ar Pamatni: Jā
  • Zīmola Nosaukums: SOLEROKA
  • Materiāls: Poliestera, Neilona

1.Vilana.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes,Western Union,Webmoney,QIWI un Pārskaitījumu caur banku.

2. Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

1. Preces tiks izsūtīta 2-3 dienu laikā pēc apmaksas tiks apstiprināta.

2. Kuģniecības izmaksas nav ietvertas nekādas ievedmuitas nodokli, ja tas notiek, pircējs ir atbildīgs par to.

3. Mēs atmaksāsim pircējus, ja tie atgriežas priekšmetus, 15 dienu laikā pēc uzņemšanas par jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības izmaksas, un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4. Preces tiek nosūtītas pa Vilana.lv Standarta Kuģniecības un ePacket.Tie var sasniegt lielākā daļa valstu robežās no 15 līdz 35 darba dienu laikā.Kas ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, kad jums ir apmierināti ar mūsu servisu.

2. Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, ja jums ir kādas šaubas, ar mūsu pakalpojumu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo jautājumu.

EEB

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti